זקוקה ליעוץ

מצב
הנושא נעול.

simaniya

New member
זקוקה ליעוץ

זקוקה ליעוץ
אני עובדת בחנות כחצי שנה. לאחר שבמקום ארעה פריצה ובמהלכה נגנב המכשיר הסלולרי שלי, מצא לנכון המעסיק לארגן לי מכשיר וקו עסקי על שמו(התשלום על השיחות חל כמובן עלי). הסידור עבד נפלא עד שגם מכשיר זה נגנב, אם זה חשוב, זה קרה בעבודה. כעת בעל העסק רוצה לשוחח עמי על כך והשמועות בעבודה אומרות שבכוונתו לדרוש ממני את המסלול שקיבל מחברת הסלולר-30 ש"ח לחודש למשך שלוש שנים,(לטענתו המכשיר לא מבוטח), מה עושים?

שיר ורד

New member
מחפשים מקום עבודה אחר

זקוקה ליעוץ
אני עובדת בחנות כחצי שנה. לאחר שבמקום ארעה פריצה ובמהלכה נגנב המכשיר הסלולרי שלי, מצא לנכון המעסיק לארגן לי מכשיר וקו עסקי על שמו(התשלום על השיחות חל כמובן עלי). הסידור עבד נפלא עד שגם מכשיר זה נגנב, אם זה חשוב, זה קרה בעבודה. כעת בעל העסק רוצה לשוחח עמי על כך והשמועות בעבודה אומרות שבכוונתו לדרוש ממני את המסלול שקיבל מחברת הסלולר-30 ש"ח לחודש למשך שלוש שנים,(לטענתו המכשיר לא מבוטח), מה עושים?
מחפשים מקום עבודה אחר
שבו לא גונבים טלפונים סלולריים. לחלופין מפסיקים להביא ולהשתמש בטלפון הסלולארי בעבודה. אם התחייבת בכתב לפצות את המעסיק על כל נזק שיגרם למכשיר , תצטרך לשלם לו על הנזק, אם לא התחייבת אינך חייב לפצותו. בכל מקרה, כדאי לבדוק האם הביטוח של מבנה החנות והרכוש שבה מכסה גם גניבה של הטלפון הסלולארי של העסק. יתכן גם שביטוח זה מכסה את גניבת הטלפון הפרטי שלך , אך אני בספק רב לגבי אפשרות זו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה