זקוקה ליעוץ

0 אור 0

New member
זקוקה ליעוץ

הי, גיליתי רק עכשיו את הפורום שלכם תוך כדי חיפוש עבודה. אני לקראת חתימת חוזה בעבודה חדשה בתפקיד בכיר מאד. מכיוון שהם לחוצים מאד על תאריך התחלה, כנראה שאעבוד בתחילה בחלקיות משרה על מנת לאפשר לי לסיים משימות לא סגורות וחפיפה במקום עבודתי הנוכחי. אשמח לטיפים בנושא כניסה טובה לתפקיד החדש - איך לעשות את הדברים נכון, איך ללמוד ולהתמודד עם הפוליטיקה הארגונית החדשה וכל מה שתרצו לייעץ לי קראתי קצת ממאמרי הפורום שבאמת נתנו לי כמה טיפים ואשמח לעוד עזרה - מדובר בארגון די ותיק, עם עובדים קבועים ופוליטיקה ארגונית לא פשוטה וחשוב לי להתמודד נכון, ולהכנס בצורה הטובה ביותר שתבטיח הצלחה בתפקיד ובהשתלבות. תודה וסוף שבוע נהדר,

שני תמרורים

שלום לך אור, אז קודם כל בהצלחה בשלב הבא. אני חושב על שני דברים בהקשר של השינוי שאת עומדת להכניס לחייך. את הראשון הייתי מגדיר תחת השאלה מה את מאחלת לעצמך ללמוד מבחינה אישית. איזה צמיחה אישית, פיתוח אפקטיביות, את מאחלת לעצמך. אני מאמין שכאשר אדם מגדיר לעצמו מטרות אישיות שאינן רק במושגים של הגדרת התפקיד והציפיות ממנו בהקשר הארגוני, הוא יעשה טוב לעצמו. היבט נוסף שראוי להיות קשובים לו - איזון. אני מתכוון לאיזון עבודה - משפחה. אני מאחל לך שתבני לעצמך סדר עדיפויות שיבטיח אותך ואת הסובבים לך, כך שלא תבלעי אל תוך הלחץ. בסופו של יום, מתוך מודעות לאיזון ושפיות, תוכלי לעשות עבודה איכותית יותר. בנושא זה אני מזמין אותך למאמר. כאן כמו כן את מוזמנת להרשם לקבל תהעלון החודשי ולהנות ממאמר אחת לחודש שעוסק כל פעם בשאלות אחרות סביב צמיחה אישית ומימוש הפוטנציאל האישי בעבודה. להרשמה שבוע טוב ובהצלחה. אמיר דרור

0 אור 0

New member
תודה

אכן, אחת הסיבות שבחרתי בעובדה זו היא הפוטנציאל שלה מבחינת האיזון שהזכרת: קרבה גדולה יותר לבית, סביבה פחות תחרותית ודורסת. בתחילת החיפוש קיבלתי החלטה שלמרות השכר ותנאים פחות טובים אני מעדיפה את התפקיד הזה מבחינה אישית. יחד עם זה יש כאן התמודדות עם תחומים שבעבר לא התמודדתי אתם ופרידה שעוד לא נושלמה ממקום קודם שעם כל הבעיות הייתי בו שנים - ולמרות שבראש כבר הכל הוחלט ונסגר, מבחינה רגשית עוד לא הסדרתי את הדברים עם עצמי, וסה"כ מפחיד.

בדיקה

פרידה היא הזדמנות להכיר בדברים טובים ובדברים קשים שהיו במקום. פרידה היא פריסה לרווחה של כל מה שהיה שם, זאת לא התרפקות, חיבוקים ועוגות. לפעמים תחושות שמלוות פרידה הן חומר גלם רב ערך לתכנים עמוקים הדורשים / מזמינים בירור חדש. אני מקווה שיש לך עם לעשות זאת כי זה נשמע לא טריוויאלי עבורך. ולגבי התמודדות עם תחומים שלא הכרת בעבר. זה ברור שאת חוששת ממשהו ושם בדיוק נדרשת הקשבה. הקשבה למה אותן התחלות חדשות מעוררות בך. גם זה היבט שלפעמים לא קל להעריך ולהכיר לבד. אז יתכן שתמצאי שיהיה לך נכון להיעזר באיש מקצוע לפגישה או שתיים. כנראה שלא לכל דבר יש פתרונות בערוץ הנוכחי. שיהיה שבוע טוב אמיר

אור יקרה

נדמה לי שאינך זקוקה לייעוץ... נראה לי שאת בחורה מוכשרת מאוד והנה את כבר מדלגת בקלילות מעבודה אחת לשניה (ובכירה). סמכי על עצמך ועל חושייך! התנהגי כפי שאת וכפי שהיית עד כה (והצלחת)! אני יודעת שזה לא קל להתחיל במקום חדש, להכיר את ה"כללים" ואת האנשים אך זה תהליך טבעי וכל התחלה זה דבר חיובי! בהצלחה! ~סומכת עליך~

0 אור 0

New member
תודה על העידוד

"מדלגת בקלילות" זה ממש לא אני - מבחינה רציונלית כבר הבנתי מזמן שאני חייבת לעזוב את המקום הקודם, אבל לקח לי זמן רב להתחיל לחפש, ולמרות שלכאורה כבר נפרדתי - בהחלט עוד לא השלמתי את התהליך הרגשי.

למעלה