זקוקה ליעוץ

amram40

New member
זקוקה ליעוץ

אני נשואה 7 שנים יש לנו 2 ילדים ,וכל אותם שנים אם היה ויכוח לא יכולנו להחזיק מעמד בריב יותר מיום יומים אבל בזמן האחרון אנחנו רבים המון ועל כל דבר,ואנחנו פשוט לא מדברים על כלום "חרם טוטאלי" אנחנו כבר לא מדברים 10 ימים ולי כבר נגמר הכח הנפשי לריב איתו כל הזמן,אז גם לי מתאים "השקט" אתם חושבים שצריך להעביר הילוך ולהחליט שהכל פשוט נגמר ולעשות צעד קיצוני, אני ביקשתי ממנו ללכת ליעוץ והוא פשוט לא מוכן הוא בטוח בזה שהוא צודק.

לא תמיד

לא תמיד נכון לעשות צעד קיצוני בטח לא בגלל מריבות, יעוץ בהחלט יכול לעזור אבל בתנאי ששניכם רוצים בכך אחרת זה לא שווה. הענין על מה המריבות, ואולי מעורב גורם שלישי

8534

New member
לך המתלבטת

אני חושבת שלפני הכל, את צריכה להבין עם עצמך מה הם הדברים שאת מוכנה לחיות אתם, ומה הם הדברים שאינך . מנקודה זו תוכלי לצאת מולו , להציב לו את הרגשתך, את דרישותיך, . בעיניי שיתוף פעולה במטרה לקדם את הזוגיות זהו משהו שלא מוותרים עליו, והוא לא ניתן למימוש אם אין שניים שרוצים בזאת. לכן, שאלי את עצמך, מה באמת יש לך ממנו, על מה את מוכנה לוותר, ועל מה לא. בהצלחה.

seeyou

New member
למה לריב?../images/Emo54.gif../images/Emo103.gif../images/Emo140.gif

And God Created... God created earth, and it was good. Then God created woman, and it was better. Then, one day, Eve said, "God, I'm bored what can you do for me?" And God said in response, "I'll tell you what, I'll make you a man, he'll cook, clean, be nice, sensitive, sweet, and even open doors for you. He'll be every thing you ever wanted in a man. But you have to do one thing," Eve asked curiously, "What?" God said, "You have to get him to believe that I made him first." את יכולה לתת לו "הרגשה" טובה מבלי לריב?

system 1

New member
מוויכוחים לחרם

ברור שנגמר לך הכח, תשאלי את עצמך על מה המריבות? 1. צרכים יומ יומים של הבית 2. ילדים 3. יחסי אישות 4. .... תנסי לקטלג את סוגי המריבות, תני לעצמך דין וחשבון לגבי כל קטגוריה וקטגוריה, איך ניתן להימנע מויכוחים אם תרצי שתפי אותנו

למעלה