זקוקה ליעוץ

זקוקה ליעוץ ../images/Emo4.gif

שלום לכולם!
יש לי בגד ים (ביקיני שחור עם ברזלים בחזיה, שנקשר על הצוואר) ישן ואהוב, שחלקו העליון קטן עלי. חשבתי ללכת לתופרת ולבקש בדיוק את אותו הדבר רק ביותר גדול (גם החזה, לא רק ההיקף). האם אפשר לדעתכם? האם כל תופרת יכולה, או שצריך מישהי שמתמחה בבגדי ים או בבדים מהסוג הזה? ואיפה ניתן לקנות ברזלים לחזיה? (ואולי בכלל התופרת אחראית לזה....? איך זה עובד?) תודה על העזרה!

ראשית לא כול תופרת יודעת לעבוד עם הבדים

של בגדי הים,. ולא כול אחת תוציא לך עבודה איכותית בכול מיקרה אם תירצי אפנה אותך למישהי שאני יודעת שתפרה בגדי ים ומאוד אהבו את התוצאות שלה,. בכול מיקרה אם את רוצה פני במסר, ואפנה אותך אליה..

lirola

New member
כמו שאמרו לפני לא כל תופרת תדע

לתפור בגדי ים, ויותר מזה, גם תופרת שעבדה עם בגדי ים, ואין לה את הציוד המתאים לתפירה של בגדי הים, לא תפיק לך בגד ים באותה רמה. לבגדי ים יש מכונות תפירה נוספות שלתופרות אין בד"כ בבית.

lirola

New member
האמת שלא ממש הספקתי לעשות חיפושים

מעמיקים. קניתי דברים מאוד פשוטים שלא שווים התייחסות של ממש.

ברזל לחזיה אפשר לקנות בחנויות סדקית או

בחנויות שמתמחות בחזיות, אבל כדאי לקנות רק אחרי שתתיעצי עם התופרת. אני לא ממליצה להעביר תפירת בגד ים לכל תופרת, מהסיבות שכבר פורטו פה. קשה מאד למצוא מישהו שמתמחה בבגדי ים, אבל אם תצליחי למצוא מישהו שמתמחה בחזיות, יש אפשרות שהוא יוכל גם לתפור בגד ים. קחי בחשבון שתפירת פריט יחיד כזה יכולה לעלות יותר מבגד ים.

תודה על העזרה!

כרגע לא כל כך חשוב לי המחיר, אני בעיקר רוצה ללכת לים! :) האם יש המלצה לתופר/ת באזור המרכז?

innocence

New member
אפ את מחפשת תופרת של בגדי ים,

אני יכולה להפנות אותך אל אחת:) בכל מקרה, בהצלחה!

dwd2

New member
אשמח לקבל שם וטלפון לתופרת טובה של בגדי ים

אודה לכם אם אקבל שם וטלפון לתופרת טובה של בגדי ים, אחת שעושה עבודה ממש מקצועית.

למעלה