זקוקה ליעוץ דחוף.

זקוקה ליעוץ דחוף.

הדר התעוררה ב-5 בבוקר עם חום 38.5 וכאב גרון נוראי. היא נדבקה מאחותה הקטנה שהתעוררה ככה ביום חמישי ויום שלם לא קמה מהמיטה.כמה שהקטנה נראתה ממש מעוררת רחמים, אצל הדר אני בפניקה. בפעם האחרונה שלהדר היה חום הגענו עם התקף לבית חולים. לקחתי החלטה לבד (לא נעים בשבת בבוקר להתקשר לרופא, ואין לי חשק לחכות למחר)ונתתי לה גם אנטיביוטיקה- מוקסיפן וכן נורופן להוריד את החום. החום מיד ירד היא התחילה להשתולל אבל אחרי שעה עד עכשו היא במיטה ישנה ואני עם יסורי מצפון איך החלטתי על דעת עצמי מה לתת לה, בעלי ממש כעס עלי. מה אתם אומרים...?

qt1

New member
לא מתחילים טיפול אנטיביוטי -

על דעת עצמנו. או שתזמיני רופא הביתה ממד"א כדי שיבדוק אותה ויחליט איזה טיפול לתת לה עד מחר, או שתיגשו איתה לחדר מיון. אסור להתחיל טיפול אנטיביוטי על דעת עצמנו. יש הרבה סוגים של דלקות גרון! צריך להגיע עם הדר למצב שאין לה חום וכדי להגיע למצב כזה רצוי שרופא יראה אותה ויפה שעה קודם. יסורי מצפון לא יועילו כעת. החלמה מהירה להדר וחיבוק לאמא של הדר
וגם פרח
תרגישו טוב ועדכני אותנו...

qt1 אתה צודק ותודה

אבל לצערי אני לא סומכת, מתוך נסיון, על אף רופא חוץ מהרופא המשפחה שלנו והנוירולוג של הדר . גם למיון אני לא יכולה בלי מכתב מרופא אז בגלל שהיא נדבקה מאחותה החלטתי מה שהחלטתי בתקווה שלא טעיתי בכל זאת תודה על האחפתיות ומשום מה יש לי הרגשה שמחרתים אני קמה אותו דבר כי אני די נדבקת מהר . אז תחזיקו אצבאות שאולי הפעם לא. ושהשבוע הזה באמת יהיה שבוע טוב לכולנו. ואגב בית חולים, בפעם הראשונה שהדר קיבלה התקף הגענו לבית חולים בעקבות חום גבוה והתיבשות ושם היה ההתקף הראשון בבית חולים , שלא נעים לי להשמיץ, החליטו שלילדה יש דלקת קרום המוח הנוירולוג רצה להחזיר אותה לתרופה שבעבר לא היתה טובה לה,התעקשתי להציעץ רק ברופא שלנו , לבית חולים זה לא מצא כן. יצאנו משם לאחר שחל שינוי במצבה הדר עברה התקף נוסף אחרי חודש ואז נסענו לבית חולים היכן שעובד הנוירולוג שלנו ומאז הדר בסדר גמור.

qt1

New member
אז את לא זקוקה ליעוץ../images/Emo13.gifתהיו בטוב../images/Emo70.gif

moribat

New member
אני מקווה שברור לך שלא כל

כאב גרון דורש אנטיביוטיקה, ולא כל אנטיביוטיקה מתאימה לכל כאב גרון. אפשר ללכת למיון ללא מכתב, אפשר להזמין רופא של הקופה, אפשר להזמין רופא של מרלמ, ואפשר להזמין רופא של מדא.

hashy

New member
רצוי גם להחזיק את הטלפון יש

הנוירולוג או מי שהוא מציע לטלפונים דחופים. החלמה מהירה לכולם

qt1 היי רציתי לעדכן אותך

שהדר מרגישה הרבה יותר טוב, דברתי הבוקר עם הרופא שלה והוא אמר שעשיתי טוב שהחלטתי הייתה נכונה, מסתבר שאינטואיציה של אמא היא בד"כ נכונה וסליחה לאבות אין את זה בד"כ. שבוע טוב

qt1

New member
../images/Emo39.gifשמחתי לקרוא../images/Emo13.gif שימשיך בטוב../images/Emo23.gif

למעלה