זקוקה לייעוץ

ש י ר 7 1

New member
זקוקה לייעוץ

היי, אני אם לילד מקסים בן 11 חודשים. כרגע בהליכי גירושין, החלטנו לנסח הסכם ולאשרו בבית משפט לעינייני משפחה רציתי להתייעץ לגבי הסדרי ראייה. מאיזה גיל מותר להוציא תינוק בגיל הזה לשינה אצל האב? ומה סכום המזונות שאני אמורה לדרוש אם יש לנו ילד אחד ואין לי דירה?

ש ו פ י ת

New member
פני לנעמ"ת או ויצ"ו הם יעזרו לך מאו

כדאי לטובתך לפנות לנעמ"ת או ויצ"ו הם נותנים ייעוץ משפטי בעלות של 100 ש"ח לפגישה לערך כדאי שתהיי מוגנת ומודעת לכל ההשלכות של צעדייך כיום זה הזמן הנכון לא לעשות שגיאות בהצלחה וחג שמח שופית

ש י ר 7 1

New member
מוטרדת מאוד

תודה על ההתייחסות.לא הבהרתי את עצמי נכון העניין הוא שכבר חתמתי על הסכם גירושין שבו נקבע שכל שבת שנייה הבן שלי נוסע לאביו ופעמיים בשבוע ביקור של כ - 3 שעות. הייתי מאוד לחוצה כשחתמנו על ההסכם כי זה היה התנאי של בעלי לשעבר שאני אעזוב את הבית. כיום שאני רואה שהפרידה הארוכה בשבתות מקשה על בני אני מוטרדת מאוד ולא מפסיקה לבכות מהרגע שהוא נוסע לשבת.יש לי דיון נוסף ברבנות לקבלת הגט. השאלה שלי היא האם ישנו חוק מוגדר לגבי הוצאת תינוק עד גיל שנתיים ללינה או שזה תלוי בהחלטת השופט לפי תפקוד האב? האם יש טעם להגיש ערעור לבית משפט לעינייני משפחה בנושא?

ערב טוב לך ../images/Emo140.gif

חשבי קודם לפני שאת בוכה .. למה קשה לך לקבל את העובדה שגם אבא של הילד שלו רוצה לעזור לך בגידול שלו ? הוא עדיין קטן ונשבעת לך שעדיין אין לך מושג כמה הקשר בין האבא לילד שלו חשוב רובנו כאן מתחננות לקשר יציב בין האבא לילדים ואנחנו רואות עד כמה חסר לילד אבא שלו אני מבקשת ממך רגע לחשוב אם אבא של הילד שלך " נורמלי " ונמצא שם בשביל הבן שלך בבקשה תניחי לתיסכול שלך זה יעבור לך את רק תיהי אמא מצויינת . אני מבטיחה לך שהבן שלך זקוק לאבא שלו . { אני כבר גרושה 3.5 } שנים הילדה שלי בת 4.5 ואני מבטיחה לך שאבא שלה חסר לה כמו אויר לנשימה כמו שאומרים ת ש ח ר ר י בבוא היום את תראי כמה כיף שיש מי שדואג לילד שלך כמה כיף שהוא בידיים טובות ואת יכולה לנוח . בהצלחה

../images/Emo9.gif יו אדומה ??

איך נפל בחלקי הכבוד ? מיכליייייייייי ? תודה רבה בחיי אני בהתרגשות

ש ו פ י ת

New member
האם הוא עדיין יונק

אם הוא יונק לדעתי הלא מקצועית תוכלי לבטל את השבת הארוכה תתייעצי עם עו"ד דחוף זה בסך הכל 100 ש"ח לפגישה בנעמת או ויצו בהצלחה שופית

מסכימה עם מרגנית

אכן להסכם גירושין תוקף עד הגט, רק אז הוא מקבל תוקף של פסק דין. מה שעשתה ועושה מרגנית הוא לדעתי מעולה, אני גרושה פעמיים, ואדרבה אני יזמתי ביקורים עם לינה. אין לכם מושג מה זה עושה לילדים. ואני מדברת מהצד של הילדה שבי (להורים גרושי) והצד של האם שבי לילדיי, ולא רק שהילדים שלי נהנים, לי יש קשר מאוד טוב עם הגרושים שלי והילדים נהנים מזה. אז חמדתי קחי נשימה ותחשבי על כך שהוא אבא שלו ואני בטוחה שהוא אוהב אותו ויטפל בו כראוי. בהצלחה

מרגנית2

New member
נראה לי

שעד שהגט בידיים שלך את יכולה לחזור בך מהסכם שנכפה עליך. הגט זה הקלף האחרון שלך. לא טוב שהסכמת לצאת מהדירה המשותפת. גם אני עשיתי את הטעות הזו... לפני שנים. מה שכן אצלנו הילדה היתה אצל אבא יומיים בשבוע עם לינה וגם כל שבת שניה מגיל מאד צעיר. זה עזר לי מאד להתארגן. לישון לילה אחד שלם ולילה אחד להיות ערה איתה. זה יצר קשר מדהים בין הילדה לאבא שלה. היום היא בת 12 ואני רואה רק רווח בזה שהיתה אצלו. מאד חשוב לה אבא. היא גאה באבא. היא מזמינה חברות לבית של אבא. היא ילדה יציבה וטובה ושמחה. זה מאד קשה להפרד מתינוק לשבת שלמה. אבל תחשבי על הילד. עוד כמה חודשים כבר תוכלי לראות כמה חשוב לו הקשר הזה. ואולי כבר עכשיו. בהצלחה

david461

New member
שיר שלום מה מותר ומה רצוי

אני לא רוצה להכנס לעיניין המזונות כי כאב חד הורי ל2 שילדיו הועברו אליו לפני 4 שנים כאשר 3 שנים לפני המעבר ילדיי היו אצל אמם שקיבלה מזונות ומעבר לכך כמו שעון ואני לא מקבל כלום שום סיוע אבל עצם זה שאני יודע שהעימות באופן טיבעי בעיניין המזונות ישליך על הילדים העדפתי לא לתבוע לגבי מה מותר ומה אסור אני חושב שחוץ ממעשים פליליים הכל מותר והכל לפי תחושת הבטן שלך האישית ולא של הסביבה ותדעי לך דבר שהרבה דוחקים לפינה כאילו חיים בהכחשה מתמדת שאני החכם/ה המבין/ה הרגיש/ה ביותר ילדי הועברו אלי לאחר מעשה טירוף של אמם והילדים עברו טרגדיה לא קלה ולמרות ששרותי הרווחה פנו לבתי משפט למנוע מהילדים להפגש עם אמם וקשה לי לתאר כמה נילחמו נגד המיפגשים והם התנו את המיפגשים בספר של הוראות בבית המישפט עצמו למרות המעשים ולמרות הקללות וההתקפות של אמם אני נילחמתי ונתתי לילדים להפגש עם אמם ובשום אופן לא נתתי להם להרגיש שיש גוף שימנע מהם להיפגש איתה עבדתי לפי תחושת הבטן שלי הדבר גרם לכך שילדי סומכים עלי שאני לא נגד אימם ולא רוצה לעשות לה רע,הם מכבדים אותי על כך שלא השתמשתי בכלים שהיא השתמשה נגדי לסחוט עוד ועוד, השופט קבע שעל האם לראות את ילדיה פעמיים בשבוע ואני לא דופק חשבון לאף אחד ונותן לילדים יד חופשית מה שהם רוצים ומאוד מאוד חשוב שכל אחד ואחת יבינו פעם אחת ולתמיד כי ניראה שלא מצליחים להבין את חוק הסדרי הראיה חוק זה בה להגן על הילד מפני צד כלשהו מלנשות לשחק משחקים וכמות הימים והשעות זה המינימום המותר ואם ילד רוצה עוד שעה או עוד יום אסור להגיד לו לא כי יש הסדרים הייתי רוצה שתחשבי קצת לפני השאלה האם מותר לילד לישון אצל אביו (זאת זכותו של הילד בלי קשר לגילו) ניקח מצב שהחיים שלכם היו מושלמים ואת יוצאת עם חברות לסוף שבוע האם היית אז שואלת את השאלה הזאת? בטוח שלא אז אל תיתני למצב קיים בינכם להשפיע איך יהיו מערכת היחסים בין הילד לאביו חיבוק של אמא זה אותו דבר כמו חיבוק של אבא

כול הכבוד לך ../images/Emo45.gif

מעריכה אותך כאב, אין לך מושג כמה ילדיך יעריכו את שאתה עושה עבורם, וכול חייהם הם ידעו שאתה היית יותר מבסדר.

david461

New member
אני לא יודע מה הם יחשבו בעתיד

זאת נדנדה לא קטנה אבל כאשר בני בן ה16 שאימו לא הכירה בו תקופה ארוכה ובשלב מסויים פנתה להסביר לשרותי הרווחה שיבינו שהבן שלה חולה נפש אחר כך הסיפור שהתפרסם כאשר העורך דין שלה הגיש תביעה להכניס את בנה למוסד כשהיה בן 12 כדי שכך חשבה תקבל את אחותו למשמורת שלה פשוט התעללה ככה עשתה כי המישפחה והחברים היו מאוד טובים נשמות טובות אבל הילד בשלב מסויים התחיל לקבל פרסים על הישגיו בלימודים ובנוסף הרביץ הופעות באולמות מנכ"ל אחד מרשתות המוסיקה החליט לאמץ אותו האם הוזמנה לכל אירוע בכוונה עד שהדבר הביא שהיא היום למרות שלא יציבה ושרוטה מסתובבת בעבודה שלה ובמישפחה שלה עם גאווה עצומה שהבן שלה סטאר (עבדה קשה שהילד יצליח מגיע לה להיות גאה) הלינק של ההופעות שלו נימצא באחד הפורומים כאשר כתבה מנהלת אותו פורום שהוא הגאווה שלה ובצד היא היתה לו לדמות של אמא עצם זה שלא עודדתי אותו לנפנף את אמא שלו זה ניסיון שלי להעביר לו שלא כל ברוגז או כל הסכמה צריך לגרור נתק זריקה וכדומה כי בעתיד זה יפגע בו במערכת הזוגית שתיהיה לו בעתיד את הדבר הזה לא מבינים ולא מבינות הרבה גרושים וגרושות הנזק העתידי לילד אני לא יודע כמה יעריכו אותי בעתיד אני יודע שהעברתי לו מסר ברור אמא אבא לא בוחרים פשוט מקבלים וכשצד אחד פצוע צריך לעזור לו ולא לברוח לא יודע כמה זה יחדור כי הפסיכולוגים כל הזמן עובדים ללמד את הילד להיות סוליסט וזאת מצד אחד בעיה עיקר הסיפוק שלי זה לא שבעתיד יעריך אותי הסיפוק בשבילי שהוא צמח למרות הקשיים והפך לרצוי בעיני הרבה שברחו והחשוב מכל הוא שהוא מחייך ומרביץ חיוך כש1000 בני נוער ומבוגרים צורחים בהיסטריה באולמות כשהוא והלהקה שלו יורדים מהבמה החיוך שלו שהיה שנים מחוק מפניו חזר אליו גם כאשר מי שהיתה ה"אוייבת" שלו נימצאת באולם ואני חושב שהעמידה שלי שגם אם היא מתנהגת כמו שהיא ועשתה מה שעשתה זה לא אומר שצריך לזרוק אותה גרם לו לרדת מהבמה עם חיוך יותר מתוק כשאמא שלו באולם

3מרגו

New member
הצחקת אותי...מותר להוציא?

אני עזבתי את אביו של תינוקי בגיל 9 חודשים.ברור,שלא היה שום נייר,קמתי והלכתי.למחרת הוא בא ולקח אותו לישון.לא הייתי נותנת...היו מחפשים אותם אחר כך מי יודע איפה.התעניינתי ברווחה לגבי אותה שאלה,אז נאמר לי: "כל עוד שאין לי שום הסדרי ראיה בכתב והוא אב הביולוגי,מותר לו לקחת את הילד כמה שהוא רוצה".כלומר,מי שרץ יותר מהר,יקבל.או חזר יותר.ואינטרס שלי דחוף להסדיר את הענין בבית משפט.הסדרתי...מיותר להגיד שעד אז תינוקי היה הולך לאבא יום כן,יום לא.

david461

New member
קודם כל טוב לדעת שיש לי חוש הומור

18 חודש לפני לא הייתה לך בעיה לסמוך שיגע בך אחרי 9 חודשים לא היתה לך בעיה שיחזיק בתינוק ואת תתעסקי בשלך מידי פעם חברה וכדומה פתאום אחרי 9 חודשים את כבר מתארת מצב תיאור היו מחפשים אותם למה לא ברח כשידע שפנית לבית משפט ביום שהילד היה אצלו "שם שמים" ממש פשע שילד יהיה עם אביו כי אימו כועסת על אביו נו באמת? לא משנה הזמן יעשה את שלו רק שימי לב שכתבת "אבא של תינוקי" ולא האויב של תינוקי

3מרגו

New member
../images/Emo52.gif,לא פניתי אליך

מה עם מיומנות השירשור?למי שירשרתי?למי שחושבת ש"לא מותר להוציא" תינוק לאבא. סיפור שלך לא קראתי.אם אקרא מה כותב כ"א בכל פורום,לא יספיקו 24 שעות ולא100...דילגתי,מצטערת...

david461

New member
אוקיי גם אני מתנצל כי קיבלתי את תגובתך בתיבת

המסרים הפרטית שלי שטויות גם זה קורה

למעלה