זקוקה לייעוץ

זקוקה לייעוץ

הגרוש שלי החליט שלא בא לו לשלם כפי שהוסכם בהסכם הגירושין חויגים וקייטנות אנו אמורים להתחלק חצי בחצי אני חושבת שאלך לפתוח תיק בהוצאה לפועל מי יודע מה הוא ההליך

למה פתאום לא בא לו?

אני מצטערת לי קשה להבין את העניין הזה של ללכת מייד להוצאה לפועל ולתבוע את האבא של הילדים אז נכון שמה שמגיע להם מגיע ונכון שזה לטובתם אבל בעניי טובתם הרבה יותר טובה אם הכל יתנהל ברוח טובה גם אם זה אומר חוג אחד פחות הרי שבתור נשואים מחליטים יחד על חוגים כן/לא וכמה למה עכשיו כשגרושים האב כשהוא משלם מזונות מחוויב לקבל כל החלטה שלנו? אצלי הוא לא משתתף בשום הוצאה מקסימום ברצון טוב שלו (שכמעט ואין כזה כי הוא טוען שאין לו אפשרות)ולמרות הקשיים ולמרות הכל מעדיפה שהיחסים ביננו ישארו טובים למען הילדים בעניי בסופו של דבר ילד מעדיף יחסים טובים בין ההורים ולא עקרוני אם הם גרושים על עוד חוג או משחק... מצטערת אבל לרוץ להוצאה לפועל נראה לי לא לעניין נסי לדבר איתו ולנסות להגיע הסכם אחר הוא גם בן אדם ויתכן ויש לו הוצאות אחרות נוספות לילדים שלו

shiri60

New member
אם זה כתוב בהסכם, הוא מחויב

להתחלק בהכל. אז אולי יש לו עוד הוצאות, גם לנו, האמהות יש המון הוצאות לא צפויות. למה אנחנו צריכות לספוג את ההוצאות שלו? אני לא אומרת שמיד (אם זה חד פעמי) צריך לרוץ להוצל"פ ולפתוח תיק, אבל אם זה משהו שמסתמן כקבוע, בהחלט הייתי פותחת. גמר חתימה טובה לכולם

s h o o s h a

New member
הוצאה לפועל

מסכימה עם האמא שפתיחת תיק הוצל"פ נגד אבי ילדיך תביא להרעת מצבו וכתוצאה ישירה מכך יפגעו בילדים. האם בכך את מעונינת? מבינה מאד גם את הרצון להעניק לילדים הכל מכל וכל, כולל חוגים וקייטנות אולם צריך להתחשב גם במצבם הכלכלי של שני ההורים לפני שרושמים בקלילות סכומים כמעט דמיוניים עבורם ונסמכים על כך שהאב ישלם מחצית מהסכום. אל נשכח שהאבות מחויבים בדמי מזונות (לעתים גבוהים כל כך עד שהם נותרים עניים מרודים). אז לפני ש'רצים' לפתוח נגד האב תיק הוצל"פ אולי כדאי שתשבי עמו ותשוחחי עמו ותבדקי מה החלופות שעליהן תוכלו להגיע להסכמה. מצעד כזה תצאו כולכם נשכרים. הילד ילך לחוג, האב יוכל לעמוד בהשתתפות והאם תהיה מאושרת עד הגג. אל תנסי להרוס את חייו. ניסיון כזה יביא אותך בדיוק למקום ההפוך וישיג בדיוק את התוצאות ההפוכות. כפי שנאמר בפתגם "את אשר יגורתי, בא לי".

כחלחל

New member
אכן זקוקה ליעוץ

ולא כזה שניתן לקבל בפורום על סמך משפט סתמי "הגרוש שלי החליט שלא בא לו...." צריך לראות מה בדיוק כתוב בהסכם ומה הדרישות שדרשת ולמה בדיוק הוא מסרב יעוץ מקצועי של עו"ד או יועצ/ת של ויצ"ו או נעמת שיקראו את ההסכם עדיף בהרבה על הסתמכות על הפורום. ואם כבר פורום אז נסי גם ב "דיני משפחה וירושה" בהצלחה
כחלחל

למעלה