זקוקה לייעוץ...

זקוקה לייעוץ...

היי, אני קארין ואני בת 22 מחדרה... עד לפני חודש היה לי חבר, היינו ביחד מעל לחצי שנה. לקראת סיום הקשר הרגשתי אותו הולך ומתרחק ממני, ניסיתי לפנות אליו ולשאול למה הוא כבר לא מדבר איתי כמו פעם, למה הוא לא מספר לי דברים. בסוף הוא אמר לי "תשמעי קארין, אני חושב שאנחנו צריכים לסיים את הקשר שלנו, כי נגמר שם משהו ". מה דעתכם? האם אחרי כמה זמן האהבה יכולה פשוט "להיעלם"? האם פתאום אחרי כל כך הרבה זמן זה יכול להסתיים? האם יונית לוי נוהגת לגלח את ערוותה? האם קשר כל כך חזק יכול פתאום לדעוך ולהיעלם? האם אתם לא פוחדים שדבר כזה יכול לקרות גם לכם, שאחרי כמה שנים של זוגיות, פתאום בן הזוג יתעייף?

Barvazoom

New member
כן, קורה. עצוב אבל קורה... ../images/Emo4.gif

אבל מסייגת בדבר אחד--> מי שנגמר לו ככה או שלא שיתף במהלך הקשר במה עובר עליו, או שיש משהו אחר, או שלפעמים מתעוררים מהחלום... לא יודעת מה קרה אצלכם אבל לצערי זה קורה. קבלי

קודם כל קבלי../images/Emo24.gif

מצטער לשמוע על הפרידה.אבל איך מישהי חמודה אומרת:"לכל סוף יש התחלה".תארי לך שהיית איתו כמה שנים ואז הייתם נפרדים,זה יכל להיות סבל גדול לשני הצדדים.לפחות הוא ידע לסיים מוקדם את הקשר לטובת שניכם.תהיי חזקה,יש לך את כל תמיכתנו

העכביש2

New member
אוי...אני מצטער לשמוע

תראי, זה לא סוד שלפעמים האהבה נגמרת....אין מה לעשות...אני בטוח שגם יכולה להרגיש את ההרגשה הזאת, רק שהפעם זה בא ממנו... אם את מרגישה עצב אז זה יעבור. זה לא נורא. יש דברים גרועים מאלה. תחשבי על כל נפגעי הצונאמי או רעידות האדמה, אנשים שהחיים שלהם נהרסו.... ככה שתמיד יש תקווה. תשמחי שאת חיה, נושמת ומתעניינת האם יונית לוי מגלחת את ערוותה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי באמא'שלי....

estar13

New member
אז ככה

לדעתי היום אנשים רצים מהר מידי לקשר והקשר מתחיל מאיפה שאמורה להיות נקודת שיא (אני קצת שמרנית-מודה). במקום שאנשים יתחילו להכיר אחד את השני, ידברו, ילכו יד ביד הם ישר מתחילים מהתשוקה וכאן לדעתי מתחילות הבעיות בקשרים. לא יודעת איך אצלך זה היה אבל זה נשמע כאלו הייתה תשוקה והדלקות שהחזקו מעמד חצי שנה, אבל לאחר שהם נחלשו (כמו שקורה תמיד כעבור כמה זמן) לא נשארה אהבה במובן של אהבה לא של התאהבות. כל זה כמובן מהצד שלו כי מהצד שלך זה נשמע מעט אחרת. התאהבות יכולה להעלם מהא אבל אהבה לא-זאת דעתי לפחות

Barvazoom

New member
יודעת מה? אני מסכימה איתך.. : )

קראתי מה שכתבת ואת מה שאני כתבתי ואני מוצאת שאת צודקת בגישה שלך... : )

Oh my god, people

כשהייתם בבית ספר, כמה קיבלתם בהבנת הנקרא?? במבחנים לא קרה לכם לפעמים שידלגתם על שורות ואז פספסתם כל מיני דברים חשובים??!!!?!?!?!?

היי קארין יפה על השאלון

האם אחרי כמה זמן האהבה יכולה פשוט "להיעלם"? כן, לצערנו אנחנו די מתבלבלים בין תשוקה לאהבה. האם פתאום אחרי כל כך הרבה זמן זה יכול להסתיים? אנשים נפרדו אחרי שנים רבות כך שהכל אפשרי מתוקה. האם יונית לוי נוהגת לגלח את ערוותה? לא חשבתי על זה. האם קשר כל כך חזק יכול פתאום לדעוך ולהיעלם? אחותי, אין אדם שלא חווה את זה לצערי. האם אתם לא פוחדים שדבר כזה יכול לקרות גם לכם, שאחרי כמה שנים של זוגיות, פתאום בן הזוג יתעייף? תמיד צריך להיות הספק הזה לכן צריך בקשר רציני לנסות לשמור על האש הקטנה שבו

הו! הנה אחת חכמה! שיודעת לקרוא הכל!

קושקושית ועכביש, כל הכבוד, תמיד ידעתי שאתם המאסטרים של הפורום
שמים לב לפרטים הקטנים, כמו שצריך. החבר'ה האחרים שהגיבו, מה יש לכם לומר להגנתכם? מחפפים בקריאה? ממהרים? מזדרזים? לחוצים בזמן? מה יזיק לכם לקרוא עוד שורה אחת? נכשלתם בבחינה.

Barvazoom

New member
את מסכימה שמותר לא לענות?

בהנחה שאמרת - כן אז אפשר להמשיך את היום שלנו בשמחה. : ) * לא חייבים לענות על כל דבר... ואת יודעת מה? לקחו אותך ברצינות כי רצו לעזור לא כי לא קראו.. אבל היי כל אחד מסתכל על זה איך שהוא רגיל.

Dolphinea

New member
אלאניס יקרה שאלה לי...

איך זה שפעם את בחורה בת 22 ואח"כ את בחור בן 17
פיצול אישיות קל

exterior

New member
או שלמישהו/י נורא נורא משעמם, ובא

לו/ה להתל בנו קלות... GROW-UP BOY/GIRL!!!! ובקשר ליונית לוי, נראה לי שהתשובה היא: לא!!!

exterior

New member
I feel much much better, thanks

sweety
הכי חשוב לשמור על חיוך (גם מבפנים) כשרע לנו ושאנחנו בולבלים...וכמובן, להיות אופטימיים ולדעת שדברים מסתדרים לעיתים מעצמם, בלי ההתערבות שלנו... אני חושבת שכל עוד אני שלמה עם עצמי, הכל יסתדר לי על הצד הטוב ביותר. אם לא עכשיו, אז מתישהו.... וכמובן שאני משתדלת להיות סבלנית

למעלה