זקוקה לייעוץ

supernova

New member
זקוקה לייעוץ

אני אקדים ואומר שאני אובדת עצות. אמא שלי הייתה מאושפזת בעברה הרחוק ( מאוד). אתמול היא פתחה איתי בריב ואז החלה לאונן, במכוון בכדי להביך אותי. האשה הזאת לא יודעת מה ההבדל בין טוב לרע. אין לה גבולות. נשבעתי לעצמי שבפעם הבאה שהיא עושה דבר שאפשר להתלונן עליו במשטרה אני אעשה את זה. ועכשיו אני בדילמה נוראה. אומרים לי ש"לא מגישים תלונה במשטרה על אמא". שזה לא בסדר. מיציתי כבר את כל האופציות לטיפול/אשפוז וזה לא עבד. ללכת להתלונן? אני אשמח לשמוע תגובות.

ומה יצא לך מלהיתלונן במישטרה

מה שיעשו אז יאשפזו אותה בבית חולים פסיכיאטרי וזה היה אישפוז בכפיה לא יותר נכון שתפנה לבית החולים הפסיכיאטרי שהיא טופלה בעבר ותדבר שם עם המיון ואני מאמינה שתקבל את כול העזרה שאתה צריך כנראה שאמא שלך לא מאוזנתולכן היא עשתה את מה שעשתה זה שבעבר אמאך אושפזה עדין לא מיציתה את כול האפשריות על תהיה בטוח כי האוננות שלה בפירהסיה היתה להביך אותך אני חושבת שאימך לא מאוזנת וזה מינסיון ומה שעליך לעשות זה לפנות לפסיכיאט ר המטפל או לפנות למיון פסיכיאטרי ואם היא צריכה אישפוז האמיני לי שיאשפזו אותה ויאזנו אותה מקווה שהיה לך חג שמח

אני לא הייתי

מגישה תלונה במשטרה אלא באמת פונה לפסיכיאטר שידע לאבחן את הבעיה ויתן לה טיפול מתאים. בסך הכל צריך לקחת בחשבון שהיא לא מודעת למעשיה ולא אשמה במה שקורה לה ... חבל להתלונן (לדעתי לפחות) חג שמח רויטל .

ערגליה

New member
נשמע שאת במצוקה לא קטנה סביב זה

ואפשר להבין. לא יודעת אם תלונה במשטרה תעזור או לא, אך חשבתי לעצמי מי האנשים האלה שאומרים לך שעל אמא לא מתלוננים? לא כי אני חושבת שזה נכון או לא נכון אלא כי אני מעריכה שמשהו במסרים שלהם אליך די עוצר אותך מלעשות או לומר דברים שאת מרגישה. בכל אופן אני מצטרפת לדיעה של אחרים כאן לפנות לפסיכיאטר שמכיר את אמך, ולשוחח עימו בעצמך על המצב ולהתייעץ עימו. אני לא חושבת שעל אוננות בפרהסיה (בלבד) יאשפזו אותה אך איני בטוחה, בטח יבדקו אילו עוד התנהגויות חסרות שיפוט יש לה. בכל אופן אם אין פסיכיאטר שמכיר אותה שאת יכולה לפנות אליו שווה לפנות בעצמך למיון האזורי ולהתייעץ או לפנות למישהו פרטי שאת סומכת עליו. איפה אחרים במשפחה? מה העמדה שלהם? מי גר איתה בבית?

למעלה