זקוקה לייעוץ

A n a t 2 0

New member
זקוקה לייעוץ

שלום, אני חדשה בפורום והייתי רוצה להתייעץ אתכם. יש לי תוכון בן 8 שנים. במשך כל השנים האלה הוא היה לבד בכלוב. לאחרונה התחלתי לחשוב על לקנות לו תוכית. האם הדבר יכול להשפיע עליו לרעה? האם יש סיכונים בלצרף עוד תוכי לכלוב אחרי שהתוכי הראשון חיי לבד הרבה שנים? אשמח לשמוע דעות

רחמים על התוכי

תוכון רגיל שחי 8 שנים לבד?? לא יודע מה איתכם אבל לדעתי זה התעללות,מלא תוכים כמו קוקטיילים,סנגלים,ג'אוקים וכו' זה בסדשר כיוון שהם מתקשרים עם בני אדם ברמה גבוהה ובשבילהם הם חברים... אבל תוכון רגיל בכלוב לבד 8 שנים?? לדעתי להביא לו בת זוג זה רעיון גדול! |אני אחרי שקניתי את התוכי הראשון שלי בועז (תוכון גם) ולא הבנתי בתוכים אמא שלי שגם לא מבינה הביאה לו ישר אחרי 4 ימים בת זוג רחמים על התוכי.. למה שהוא יחיה כל החיים לבד???

למה אתה חושב שתוכונים לא מתקשרים?

תוכונים מתקשרים עם אנשים בדיוק כמו כל שאר התוכים... השאלה אם הוא חי לבד ממש או שהיא משחק איתו וזה.. כאילו אם הוא פראי ולבד או אם הוא מוחתם ולבד? אם הוא פראי אני חושבת שהוא ישמח לבת זוג.. אם הוא מוחתם זה כבר נתון לשיקולך כי זה עשוי לפגוע במידה זו או אחרת בהחתמה שלו... זה זיק לו זה לא יזיק.. יכול רק להועיל...

רואי

New member
יהיה נחמד לקנות לו חברה

אתה יודעת מה יש לך? זכר או נקבה?

adidriben

New member
לא כדאי להביא בן זוג

הוא כבר רגיל להיות לבד. מנסיוני, פרסונטה שהיתה לבדה משך כמה שנים, הרגה את התוכי שהבאנו לה מיד, ולאחר כמה ימים נמצאה מתה בכלובה. כנראה זו טראומה קשה אחרי כמה שנות בדידות.

chompy11

New member
חוץ מזה יכול להיות שהם מתו ממחלה

אבל אולי כדאי לא להכניס את בן/בת זוג לכלוב אלא לשים בכלוב ליד כדי שלאט לאט יצרו קשר..ולא יגרם שום נזק.. סתם רעיון

למעלה