זקוקה לייעוץ.

l i b e r t y

New member
זקוקה לייעוץ.

היי, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולומר לי מה התנאים לקבלת דמי אבטלה? כמה תלושי שכר צריך והאם הם צריכים להיות ברצף? דבר נוסף שאני לא ממש מתמצאת בו הוא מגורים וכלכלה. אני ובן זוגי מתכננים לגור יחד. כמה סה"כ אנחנו נצטרך כדי לגמור את החודש כאשר שכ"ד עולה כ400 $ ללא חשמל , מים וגז? עשינו חישובים של שכד, מים, חשמל,גז, וקניות ואנחנו יודעים בערך מה ההוצאה , אך לא בטוחים כי חישבנו נכון. מה גם שאין חכם כבעל ניסיון ולכן אשמח לשמוע ממי שמבין או יודע. אשמח לשמוע עצות בעניין , תודה.

דור לוי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

ככה, שימי לב לכותרת הפורום: הייעוץ על אחריותך... ולעניין: בנושא אבטלה: קישור לדף בנושא אבטלה בביטוח הלאומי. אני מקווה שהוא מעודכן. אולי תמצאי עניין לפנות למוקד זכויות מובטלים ולחפש בפורומים מתאימים בתפוז. לעניין הוצאות: לדעתי, הוצאות זה דבר מאוד אישי, כל אחד רואה בהוצאה אחרת משהו חשוב. הייתי ממליץ לך תמיד לבחון ולשים סימן שאלה על נחיצותה של כל הוצאה. לאט לאט אני מכניס תכנים לקישורים ולמאמרים בקטגורית "רפורמה אישית". אני מניח שתוכלי להעזר במה שכבר יש. בכל מקרה: ככככככככככווווווווווווללללללםםםם מוזמנים להוסיף טיפים ועצות

twigy

New member
טלפון נייד וכבלים

הם מותרות, למרות שרוב עם ישראל - גם זה החי מדמי אבטלה מרשה לעצמו להחזיק אחד כשהוא צועד לירושלים.

למעלה