זקוקה לייעוץ

pinki115

New member
זקוקה לייעוץ

היי בנות. אני מעוניינת במידע והמלצות לגבי בנק זרע שמייבא מחו"ל. נאמר לי על קריובנק ,סופרם אסותא שזה פרטי ואסף הרופא. מה ההבדלים בינהם מי מומלץ יותר? ומחירים!תודה על כל מידע פשוט אין לי מושג "מי נגד מי" . כמה מנות כדאי לקנות? וכמה זמן התהליך מפתיחת תיק עד שמקבלים. בקיצור כל פיסת מידע שיש. תודה מראש .אני קצת מבולבלת בקטע הזה

pinki115

New member
בנק זרע -המלצות בבקשה

היי בנות האם אף אחת לא קנתה בנפרד זרע מבנק הזרע?

אני לא מסוגלת לענות מהאפליקציה הדי מזעזעת של תפוז אנסה לענות לך בערב מהמחשב

מיה או

New member
אני קניתי מקריובנק. אני חושבת שיש להם מאגר הכי גדול

הרבה פרטים על התורם, ובעיקר פאנל רחב מאוד של בדיקות גנטיות שהתורם עובר (תורם פרימיום).
היתרון הגדול שלהם לדעתי הוא הזמינות, יש המון תורמים ותמיד יש מנות זמינות בהתראה קצרה, הקטלוג שלהם מתחדש כל כמה חודשים.
השירות מאוד יעיל.
כמובן שזה עולה... ולא מעט.
אני חושבת שלא מדוייק שאת חייבת לרכוש מספר מנות מראש, לפחות זה לא היה כך לפני קצת פחות משנה. אני רכשתי מנה אחת בלבד, והיא הניבה 7 עוברים. מה שנכון הוא, שככל שאת רוכשת יותר מנות ("חבילה"), המחיר של כל מנה יורד.
לדעתי כשמדובר בתרומת ביצית אין צורך ביותר ממנה אחת, בגלל שהביציות צעירות ויש סיכוי טוב לכמות יפה של עוברים ממנה אחת, גם אם רוצים יותר מילד אחד מאותו תורם (מן הסתם זה השיקול ברכישת מספר מנות מראש, נכון?)
אני רכשתי מנת זרע באוגוסט שעבר והיא עלתה 2,000 ש"ח. נדמה לי שזה היה רגע לפני שהם העלו את המחירים....

האם התכוונת לתורם מחו"ל? כי זה מה שהיא שאלה ממה שזכור לי לגבי תורם מחו"ל העלויות היו גבוהות יותר אבל אולי בגלל שלקחתי תורם פתוח בקריובנק בררתי לפני 3 שנים

אני מכירה רק את סופרם קריובנק ואסף הרופא
אני הזמנתי מאסף הרופא
ההבדלים:
בקריובנק וסופרם יש מינימום מנות להזמנה והמחיר יקר יותר אבל תקבלי את המנות יחסית מהר
באסף הרופא את יכולה להזמין מנות בודדות אבל יש להם משלוח פעם במספר חודשים ולעיתים התור לפגישה הראשונה ארוך
בעבר מישהי בפורום פוריות לדעתי כתבה על האפשרות ליבא לבד שווה לך לחפש
אני כאן אם יש לך עוד שאלות

pinki115

New member
נראה לי קצת מתיש לעשות את כל הפרוצדורה

לבד כרגע. אני אחרי הפלה ורק עכשיו מתחילה להתאושש. אז היכן שאוכל לחסוך במאמצים נראה לי נכון לעכשיו. הבנתי שגם בבנק הזרע אם ניקח לדןגמא את אסף הרופא, ישנם כמה בנקים מחו"ל שהם עובדים איתם. מה אני אמורה לשאול? מה קריטי? איך אני בכלל בוחרת איזה "מסלול" מבין האופציות שישנן? אוףף כמה קשה הדרך!!!! משמחה לתחתית בשנייה בלי שום סימן, פשוט ככה הכל ניגמר. אני מודעת לרמת ההכלה והעזרה שלכן, הרבה זמן אני קוראת ולומדת ואתן באמת מדהימות
אז אני מאפשרת לעצמי " לשחרר" קצת. תודה

מאוד מאוד מבינה אותך
ומצטערת על ההפלה
אכן המצב מבלבל ומתיש
מקדי את שאלותייך והתלבטויותייך ואנסה לעזור
גם אני יחידנית יש לי תינוקת בת שנה וחודש
לכן לוקח לי זמן לענות כי או שהיא עומדת על הרגל שלי או שאני בעבודה והאפליקציה של תפוז מזעזעת
איילת

pinki115

New member
האמת שאין לי מושג מה לשאול

רק דברים שככה קצת עולים ולא יודעת אם רלונטים. האם בתרומה מלאה אפשר להסתפק בבדיקות הרגילות שהם עושים ליבוא זרע מחו"ל או לבקש בדיקות נוספות שהם כותבים שניתן? בתוספת תשלום כמובן. מה לשאול ועל מה לשים דגש? {ממש אין לי מושג} האם כדאי לבחור תורם מהצעירים יותר או שלא משנה? אני מצטערת שאני כותבת בצורה מבולבלת ולא ממוקדת. פשוט אין לי מושג מהיכן להתחיל.כל פיסת מידע שתוכלי לעזור ולשתף אותי בדרך שאת עשית ובחרת היא ברכה ובכל מקרה תודה על הסבלנות והעזרה

אז אני אשאל
בת כמה את? איפה עשית את הטיפולים עד עתה? אני מבינה שההפלה מהביציות שלך?
איפה את חושבת לעשות את התרומת ביצית?
אל תדאגי אענה לך בהמשך איך אני בחרתי תורם
איילת

pinki115

New member
היי איילת

אני בת 47 עברתי הפלה מתרומת ביצית {הפלה טראומתית מאוד} והאמת היא שהלוואי והייתי מרשה לעצמי להתפרק פה,נראה לי שהייתי מקלה על עצמי. אשמח אם תסבירי איך כותבים כאן במסר פרטי אכתוב לך הכל

שוש 68

New member
היי

גם אני מחפשת לקנות תרומת זרע מאחר והבן זוג שלי קבל רגליים קרות.
תכנסי לפורום תרומת זרע בתפוז יש רשימה של בתי חולים שמתעסקים בתרומת זרע עם מספרי טלפון אולי זה יעזור לך.

שבת שלום
ובהצלחה

למעלה