זקוקה לייעוץ

surke8

New member
זקוקה לייעוץ

שלום לך אני אם לבת 19 בקרוב בתי כבר 3 שנים סובלת מכאבי ראש וסדר יומה שובש לחלוטין סובלת מתחושחות דכאון ומחשבות לא חיוביות. בתקופה האחרונה יש לי בעיה והייתי רוצה להתייעץ אתכם הגולשים בתי לא יכולה להשאר בבית לבד החל מהערב מהחשיכה וזה מאוד מקשה עליי אם אני רוצה לצאת אני חייבת לחזור בערב או שהיא נוסעת לאביה והוא נמצא איתה אנו גרושים ודעותינו חלוקות משום שאני חושבת שאם נלך עם רצונותיה זה לא ייגמר לעולם וכידוע אנחנו לא נשארים לעולם והיא חייבת למצוא דרך להתמודד לבד,יכול להיות שזה יכעיס אתכם אך אני עצרתי את חיי יותר משלוש שנים מאז החלה לסבול וניסינו כל מה שיכולנו לעזור לה אך יש גבול אנא עזרו לי ותייעצו לי מה כדאי או נראה לעשות ממתינה לתשובה בתודה מראש שרי

מבינה את הקושי והכאב שלך ../images/Emo24.gif

גם הסבל של הבת וגם לחזור לימים שהיתה תינוקת ולהיות בהשגחה מתמדת עליה. ציינת שניסיתם כל מה שיכולתם, האם הבת בטיפול כלשהו? מה רופאים ומטפלים אומרים? וחוץ מזה - ברוכה המצטרפת לפורום שלנו.

פלגיה

New member
די סביר

שנערה שסובלת מחרדות ודיכאון לא תיפטר מהם אם ישאירו אותה להתמודד איתם לבד. היא זקוקה לטיפול מקצועי ותמיכה המכוונים לכך שהיא תוכל להישאר לבד. ברור שלך זה קשה, וזה מאוד מכביד, אבל לא נראה לי שאפשר להיחלץ מפלונטר כזה בלי עזרה מקצועית.

מסכימה עם מה שכתבה פלגיה

הילדה צריכה דחוף להפגש עם איש מקצוע. היא סוחבת בעיה כבר 3 שנים והאמא חושבת שהיא מתפנקת. הבעיה של הבת רק תלך ותחריף אם לא תקבל טיפול.

מסכימה עם מה שכתבה פלגיה

הילדה צריכה דחוף להפגש עם איש מקצוע. היא סוחבת בעיה כבר 3 שנים והאמא חושבת שהיא מתפנקת. הבעיה של הבת רק תלך ותחריף אם לא תקבל טיפול.

זה לא הענין של "ללכת עם רצונותיה"

אולי קרה לה משהו וקשה לה לדבר איתכם. בגיל הזה לא תמיד קל להם להתמודד לבד,בבעיה, שאולי אתם לא יודעים על קיומה. האם ניסיתם לדבר איתה. אתם חייבים ייעוץ דחוף ועזרה דחופה. אפשר לפנות לרופאת משפחה והיא תדריך אתכם. אל תשאירי את הענין פתוח,

למעלה