זקוקה לטיפול

shiraa

New member
זקוקה לטיפול

אני מרגישה צורך בשיחות עם פסיכולוג/ית. בעבר נעזרתי באנשי מקצוע. לא הססתי לפנות לאיש מקצוע כי בעיני זה כמו לפנות לאורטופד כשכואב הגב או לרופא שיניים כשיש צורך. מה שמרתיע אותי היום ומונע ממני ליצור קשר עם פסיכולוג/ית הוא האנרגיות העצומות שידרשו ממני: לשוחח, לשתף, לחשוב, ועוד ועוד....אני מודעת לכך שהתהליך הזה נחוץ ובלתי נמנע. בעבר הוא תרם לי המון, אלא שהפעם אני עייפה מכדי להתחיל תהליך כזה. החלטתי בנתיים לקחת את הנפש שלי לחופשה. פעמיים בשבוע אני עושה יוגה ומדיטציה. בנתיים זה מהווה תחזוקה די טובה. מין איזון נפשי שקשה לי להסביר אותו.

גרא.

New member
מדיטציה,היא אחת הטכניקות הטיפוליות

המומלצות ביותר לאלה שעייפו ,או גם חוששים מההתמודדות עם טיפול פסיכולוגי ממושך.העובדה שהגעת לבד לכך,ואת חשה את העוצמה החיובית של המדיטציה,אולי מרמזת לך שהכיוון האלטרנטיבי,מתאים לך יותר.לאו דווקא מדיטציה.מאחר ויש המון המון סוגי טיפולים,שאולי אחד מהם "יקנה" את לבך.כדאי לך לעיין בירחון "חיים אחרים",המוקדש כולו לתחום האלטרנטיבי..יש בו המון הצעות לסדנאות טיפול,או טיפול אלטרנטיבי,מאד אטרקטיבייות.

shiraa

New member
לגרא

תודה על התשובה. במקרה החודש חידשתי את המנוי על "חיים אחרים"לאחר הפסקה של כמה חודשים. ירחון מעניין מאוד. שופע אינפורמציה. מומלץ בחום.

למעלה