זקוקה לחיבוק....

גמדים

New member
אנחנו פה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אם בא לך לשתף אנחנו פה כל הזמן,

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

|חי|חיבו|חיב
וק|ק|בוק|
חיבוק||
|חיבו
ק|
נשמח לשמוע ולעזור.

אהבה..אהבה..כמה היא מכאיבה...

פשוט אהבתי..נתתי...חבקתי..תמכתי..הרמתי למעלה.. הוצאתי מצווי מעצר מהגרושה..מהוצאה לפועל.. והיום.. נשארתי בלי כלום..בלי אהבה.. בלי כסף..[שצריך להחזיר לי..] ועם לב כואב...........

קודם כל קבלי - ../images/Emo24.gif

מזכיר לי מאוד אותי גם אני לא מזמן (כ1/2 שנה בערך) יצאתי ממערכת יחסים שנתתי בה את כל כולי ובסוף הכל נגמר, למרות ההתאמה וכו' הכל נגמר - וגם בהתחלה הייתי פגועה עד שהבנתי שההפסד כולו שלווווווווווווווווווווו... אז אין מה לעשות עם הלה הכואב תתמודדי ולימדי מהניסיון לא לתת את כל כולך בתחילת מערכת היחסים ובכלל ע"מ להמנע מהאכזבה כי מה לעשות בואי לא נהיה תמימות גם באהבה לא הכל ורוד ויפה לצערנו. בהצלחה בכל אשר תרצי

touti

New member
חיבוק לכל נפגעות "צונאמי" האהבה

ואני בתוכן חחח יאללה כולם להחזיק ידיים ולהגיד בקול רם 3 פעמים זה עזר לנו זה עזר לנו זה עזר לנו

יפה אמרת מקסימית רק שכחת דבר אחד.....

לא להתייאש ! ולא לוותר על הנתינה ועל פתיחות הלב. נכון שכואב ונכון שקשה להתרומם אח"כ אבל תחשבי על השעות היפות שעברו ... שאם הלב היה סגור לא היית מגיעה עליהן כלל. והיית לבד ( לא התכוונתי אליך מקסימית המקסימה אלא אל אהובה )

ה` אמר ליעקב `אל תירא` ...

אבל יעקב היה ירא מאד... כשעשיו בא להלחם , חשש שזכות מצות כיבוד אב , יעמוד לעשיו ולא לו , וכן כשירד יעקוב למצרים , בשנות הרעב , היה ירא ... ורק כשהבטיחו ה` ``הטב אטיב עימך`` וכן שהשכינה תגלה עימו למצרים , פסק מלירוא ... למדנו יסוד חשוב ... שרק מי שיש לו הרגשת ` קירבת ה` ` , יכול שלא לפחד , או שיעשה מעשה טוב ; שיגרום לקירבת ה` ,או שידור נדר לה` ;שאם ינצל , יתן צדקה וכו`, כי מותר לידור בשעת צרה ורק אז ... כמו יעקוב אבינו , שאנו בניו ועושים כמעשיו ... והעיקר לא לפחד כלל !

אויש ... חשבתי על `הכי גרוע`...

אני מבטיח לך ... כשתמצאי אהבה חדשה ... זו תכנס , וזה יצא ... והכל תלוי בדרגת האמונה ... ותזרקי את הנאיביות לעזאזל ! בהצלחה

ואני מהרהר ... שיקום גבר ויאמר ...

רוצה חיבוק ... או בוקס ... למה אין גבר כזה ... או שיש ואנכי לא ידעתי ... אז...מי הגבר אשר...?

העלת כאן נקודה מעניינת

וידע למה קשה למצוא כזה אחד ..... ? כי הם מסתתרים מאחורי אגו גברי .

touti

New member
בטר תחשוב קצת:)

אשה מבקשת חיבוק גבר מחבק. למה שיבקש? חחח חוץ מזה מכירה גברים שמבקשים חיבוק ומקבלים בוקס במקום:) סתםםם סינדרלה צודקת:)

למעלה