זקוקה לחוות דעת

שושא

New member
זקוקה לחוות דעת

הייתי אתמול באסותא וקיבלתי פרוטוקול להמשך טיפולים - לא עשו לי בדיקה רק אמרו שביום 21 למחזור להתחיל עם הדקא. היום נתקפתי בכאבי בטן חזקים בצד ימין פניתי לאסותא וכמובן שהפנו לרופא קופה לאחר ביקור ובדיקה US מצא שהשחלות שלי מוגדלות ויש 2 זקיק בגודל 22 מ"מ . שאלתי ליום הביוץ ובאיזה תהליך אני נמצאת והרופא לא ידע לתת תשובה הוא שלח לקנות ערכה לבדיקת ימי הביוץ -אני לא מאמינה בבדיקות האלה לא מצליחה להסתדר איתם . מישהי יודעת לפענח את מצבי בבקשה תעזרו המחזור האחרון היה למעשה דימום של הריון כימי שהתחיל ב-29 פבר' .

רוית ב

New member
שושא יקירתי../images/Emo23.gif

מזל טוב על התחלת הטיפול החדש - מי ייתן ששני הזקיקים המקסימים האלו שראו לך - יהיו המתנה שלך לפסח!!!!! אני לא רופא אבל ממה שהבנתי - ולא בטוח שאני צוקדת, אחרי טיפולים, כמו כם אחרי הריון - עדיין יש הורמונים במערכת ולוקח להם זמן להיספג ולהסתלק מהגוף, בקיצור - לוקח זמן לגוף שלנו לחזור לנורמאליזציה. דבר נוסף - מזתומרת הרופא לא יודע לתת תשובה? אגב, ערכת ביוץ זה דבר פשוט - משתינים על מקלון - כמו בדיקת הריון... מוזר שהוא שלח אותך לעשות את זה כי בדרך כלל רופאים לא ממליצים על דברים כאלו - בדרך כלל מומלץ לבצע בדיקת דם לקבוע אם היה ביוץ או בדיקת דם של הורמונים או משהו כזה. אל תחשבי כל כך הרבה לכי לעשות אהבה תנוחי ו...נתפלל שלא תצטרכי את המשך הטיפול.

i p e r e t z

New member
נראה לי ש....

את ממש לקראת הביוץ אז יאללה קדימה לעבודה אומרים שצריך לקיים יחסי מין יומיים לפני הביוץ כי אז זה נקלט הכי בטוח. זה מה שאני יודעת לגבי הבדיקה הזאת של הערכה הביתית לביוץ אי השתמשתי בה פעם אחת והיא בכלל לא נתנה לי תשובה נכונה כי לפי כל החישובים שלי ושל הרופא היה צריך להיות ביוץ אך הבדיקה לא הראתה זאת. אני לא יודעת אם הבדיקה הזאת אמינה מספיק אך בכל מקרה תקיימו יחסי מין זה אף פעם לא מזיק.....

נועם@בת

New member
כאבי בטן ושני זקיקים גדולים

יכולים להיות גם ביוץ כסחני. הכי פשוט זה להכנס למיטה ולשחק באבאמא במשך שלושה ארבעה ימים. אם הכאבים ימשיכו לחזור לUS כדי לודא שזה זקיקים ולא ציסטות מניאקיות
. בהצלחה נועם

בולה101

New member
שושאלה../images/Emo24.gif

אני לא מבינה גדולה אבל נראה לי שאת אוטוטו מבייצת. אז רוצי למיטה ותשחקי קצת עם האיש. וגם אם טעיתי לגבי הביוץ אז לפחות תהנו לכם. ואינשאלה ותעדכני אותנו על בטא חיובית בעוד שבועיים. אמן

למעלה