זקוקה לחוות דעת

גששית

New member
זקוקה לחוות דעת

שלום לכולם. אני חדשה/ישנה בפורום לפני חודשיים וחצי בדיוק ילדתי את בתי המקסימה חן ואני שוב חוזרת למעגל הטיפולים, בפעם הקודמת עברתי את ההפריות במדיקל סנטר בהרצליה באופן פרטי והפעם לאור בעיות תקציב אני נאלצת לעבור את הטיפולים בבית חולים ציבורי וכאן נכנסת שאלתי. אני זקוקה לחוות דעת על בתי החולים "מאיר" ו-"וולפסון". תודה מראש גששית

מנסיון של מאיר שלא תכנסי לשם עדיף

וולפסון ואם את יכולה קצת ללחוץ אז איכילוב בהצלחה למאיר שלא תעיזי להכנס

סנונית 1

New member
אני לא הייתי ממליצה על וולפסון

סנדלריה ותו לא, דווקא על מאיר שמעתי דברים טובים אבל אין כמו איכילוב או תל השומר. בהצלחה.

קינמוני

New member
לוולפסון באופן כללי אין שם טוב אבל-

דווקא למחלקת הפריון שלהם יש שם טוב מאד ועל כך יוכלו להעיד המטופלות שלהם.(אני אמנם לא טופלתי שם אבל כך שמעתי). מנהל המחלקה שם הוא לברן-ועליו אין צורך להכביר במילים. מלבדו יש את ד"ר פרחי וד"ר וייסמן שגם הם מצויינים. לגבי מאיר-ממה שקראתי בפורום, אל תתקרבי לשם!! מקווה שעזרתי ומזל טוב להולדת הבת.

../images/Emo18.gif לא להתקרב למאיר!

הכל, רק לא מאיר. לוולפסון ב IVF יש שם מצויין. הרמוניה וחיובית יעידו על כך. זו מחלקה קטנה עם רופאים מצויינים ואומרים שיש שם יחס מצויין. בהצלחה ומזל טוב להולדת חן. כמו שנועם אומרת, לבוגרות הפורום יש כאן פרוטקציה להצלחה מהירה...

ora32

New member
בתור מטופלת של וולפסון../images/Emo91.gif

המחלקה מצויינת רמה מקצועית גבוהה ויחס אישי וחם מכל אנשי הצוות ממליצה בחם.

מיכל25אב

New member
אני לא מכירהאת בתי החולים

אבל רציתי להגיד מזל טוב על חן!!!! הרבה נחת ואושר.

מיכל25אב

New member
אני לא מכירהאת בתי החולים

אבל רציתי להגיד מזל טוב על חן!!!! הרבה נחת ואושר.

MERRY5

New member
וולפסון

אני עברתי שם בינתיים הפריה אחת והיה בסדר ( לא שאני בהריון...) הרופאים שם אחד אחד !!!!! מעולים , דר לברן - מנהל המחלקה , דר פרחי , דר וויסמן ודר ווליוביץ - הם אחלה צוות !!!!! זוהי מחלקה קטנה , עם המון תשומת לב , לכל מטופלת , האחיות אחלה (הן כבר זוכרות את שמי , אחרי הפריה אחת סהכ) ואומרים שיש להם שם אחוזי הצלחה טובים מאוד.... החסרון - הבית חולים עצמו לא ככ משהו , נראה ישן .... חדרי האשפוז סבירים מינוס , ראיתי טובים יותר.... אבל לי זה לא הפריע כי חדר הניתוח מתקדם ביותר , חדיש ונקי. הרי ימי האשפוז קצרים ביותר , חוצמזה שהגעתי ראשונה וכבר ב11 היתי בבית ..... שזה אחלה , אין הרבה מטופלות (לפחות ביום שאני היתי שם לא היה תור....) בהצלחה גדולה מארי

למעלה