זקוקה לחוות דעת...

AmorArt

New member
זקוקה לחוות דעת...

עשיתי לוגו חדש ואני די מבסוטה ממנו בפני עצמו אבל מאוד קשה לי לעשות את ההתאמה לבאנרים (פייסבוק ואטסי) מבחינת רקע ושילובים.
יש לי כמה אופציות כשהבאנר של אטסי הוא הכי בעייתי עבורי כי הוא מאוד קצר והלוגו שלי מורכב מתמונה.
יש לי כמה אופציות עם רקעים בצבעים יותר כהים אבל נראה לי שכבר ויתרתי על זה.
שלחתי שלוש אופציות, אחת עם רקע לבן ושילוב של תמונה ושתיים עם רקע בהיר (לפייסבוק ואטסי). אני מאוד אשמח לחוות דעת.
כדאי ללכת על הרקע הבהיר או הלבן? לשלב תמונה או לא? זו תמונה מתאימה לדעתכן?

כל הצעה תעזור כי אני כבר נגנבת מלהסתכל על זה...

תודה

AmorArt

New member
אוקי... ישבתי על זה עוד קצת

ונראה לי שזה זה!
אבל אני עדין אשמח לשמוע חוות דעת על התוצר הסופי כלוגו של אטסי.

ענ2ת

New member
מעדיפה את הלבן . בהחלט לא דל

מיוחד מאוד והעיצוב נקי.

Efratul

New member
אני אוהבת את הרקע הירקרק

אבל הקווים בצד ימין קצת לא קשורים.
עדיף כמו בתמונה 3 אבל עם הרקע הירוק...

AmorArt

New member
הקווים מצד ימין זה מסרגות...

היה נראה לי ריק מדי אז חשבתי לשלב את זה... ניסיתי גם שיראה כאילו המסרגה כתבה את המשפט למטה. לא עובד?

Efratul

New member
לא ממש עובד

תורידי את המסרגות

תנסי לרווח את השם של החנות לאורך כל הבאנר ואז יש לך את הלוגו בצד ואת השם בהמשך... בלי תוספות...

mikamh

New member
אני מעדיפה את תמונה 2

שבו מופיע תכשיט וזה הרי מה שאת עושה.
זה שאת מכינה את התכשיטים בסריגה - זו רק טכניקה - לכן אין פה מקום למסרגות.
המסרגות מעוררות מיד אסוציאציה לסריגה בצמר.

לימיצ

New member
אני לא מבינה משהו..

מה הלוגו של העסק שלך?
אותו אחד אמור ללוות אותך בכלמקום שאת ..נמצאת בו
בין אם זה פייסבוק, אטסי, מרמלדה והאתר הפרטי שלך
כרטיסי הביקור, הקופונים... למה הם שונים?

crit

New member
ואם השאלות הבסיסיות האלה נשאלות

לוגו צריך להיות פשוט, חזק וכזה שנזכור אותו אחרי שראינו אותו (שיעור ראשון בעיצוב לוגו שנה א).
מה שאת יצרת לא עונה לדעתי לנ"ל - הוא אולי ציור המשלב אותיות בתוכו, והדמות שכביכול מתקבלת שם יש לה צוואר של סומו ולא של אשה מעודנת שתרצה לקנות את יצירותייך.
סליחה על הבוטות... ביקורת ביקשת ואני מעצבת גרפית....

AmorArt

New member
תודה על הביקורת...

אני אוהבת את הלוגו ונכון שהצוואר לא ממש מעודן אבל אני מרגישה שבסופו של דבר הדמות כולה משלבת את השם של החנות יפה ואת הרעיון הנשי ושל תכשיטים.
יכול להיות שזה לא לגמרי קצר וקליט אבל בדמות הזו אני ישתמש בבאנרים וכרטיס ביקור בנוסף ל AmorArt כמו שהוא...
בכל מקרה אני מעריכה את הדעה שלך ושל האחרות...

NFN123

New member
האמת שלקח לי כמה שניות טובות

להבין שהצוואר של האישה הוא בעצם שתי אותיות A. אני לא בטוחה שלקוח יתעכב על זה יותר מדי וחבל אם זה לא קליט מאוד. אם את מאוד אוהבת את הלוגו הספציפי הזה ושלמה איתו, הייתי מציעה לך להדגיש איכשהו את האותיות, אולי לשנות לאפור קצת יותר בהיר או משהו כזה - אחרת זה לא ממש ברור...

AmorArt

New member
עד עכשיו הייתי משתמשת

בשם של החנות בלבד כשהאות A הייתה גדולה והשאר קטנות ובכתב ספציפי. עכשיו החלטתי שאני זקוקה ללוגו רציני קצת יותר מורכב מרק השם של החנות AmorArt אז יצרתי את הציור הזה בעזרת גרפיקאי שאותו אני רוצה על כך הבאנרים וכרטיסי הביקור ובמקומות קטנים יותר להכניס רק את השם של החנות כתוב (כחלק מהציור הגדול).
עכשיו אחרי שיש לי את הלוגו אני מנסה להציב אותו ולעצב את הבאנרים עם השימוש בו, גם שיראו כמו שצריך את השם והלוגו וגם שיש מספיק יפה ומלא בתור באנר...

למעלה