זקוקה להתייעצות...

זקוקה להתייעצות...

יש לי תור השבוע אצל פרופ' משיח.. יש מישהי שיכולה לספר דברים טובים?
הייתי מטופלת אצל פרופסור פרידלר (3 החזרות שליליות-הכל כלול בתרומה הראשונה- אני בכלל לא מאמינה שאני כבר ממשיכה הלאה, עברו רק שבועיים מהשלילי האחרון)

שאלה נוספת שיש לי הרגשה ששאלתי כבר- אני בכללית פלטיניום, קיבלתי החזר של 12,000 ש"ח אחרי ההחזרה הראשונה-שכבר שולמו ההוצאות למנור.
מישהי יכולה לבגיד לי אם אני זכאית להחזר נוסף בתרומה הבאה או שכל התשלום יהיה עליי? (30 אלף..?)
אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש לא בעניין של להתקשר למוקד הכללית ולשאול שם צעירה עושה שירות לאומי ולא ממש מבינה משהו.. אוף כל כך מרגיז שאין לי את מי לשאול.
תודה לכן

זה עדיין לא מובן

אם זה החזר לכל ילד... ואין ילד? כאילו איך עושים את החישוב הזה? סורי על החפירה אני ממש לא מצליחה לקבל את המידע בשום מקום

rabbitm

New member
לגבי הכללית

יש החזר לילד ראשון, שאותו כבר קיבלת. כיון, שלצערך, עוד לא ילדת ילד ראשון, את לא זכאית להחזר נוסף.
לאחר שתלדי, והלוואי בהמרה, ותרצי לעשות לו/לה אח/ות תוכלי לקבל החזר נוסף.
כלומר - לילד ראשון החזר אחד (לא משנה כמה נסיונות), לילד שני- החזר נוסף.
אני עשיתי תרומה ראשונה באסותא, וקילבתי החזר. שעברתי להדסה, זה היה הכל מכספי. ללא החזר.

לגבי הרופא אני לא מכירה, אבל כן יודעת שלפעמים, ולדעתי אפילו רצוי, לקחת טיפה פסק זמן. לחזק את הנפש והגוף ואז להחליט מה הלאהץ

בהצלחה!!

לגבי החזר ענו לך הפתרון לעיתים לעבור קופה...
לדעתי משיח ופרידלר באותו המסלול (אם עשית אצלו דרך מנור) בחברת מנור הם נותנים הנחה לתרומה השניה ( תראי באתר שלהם)
שיהיה בהצלחה
איילת

חגה בגה1

New member
הם נותנים 10% הנחה על תרומה נוספת

הייתי שם בפגישה שבוע שעבר. תרומה ראשונה בסביבות 26,000 שח והשנייה סביב ה 24,000 שח. בהצלחה

משיח - מסלול בלצטוציסטים אסותא רמת החייל

אני גם הלכתי אליו אחרי כשלונות של החזרת עוברים יפים.
לי הוא המליץ על מסלול של אסותא רמת החייל -
מסלול של בלצטוסיצטים (MOMS) - מסלול חדש
הם מביאים עוברים שהקפיאו ביום החמישי מלבוב.
יש מסלול של 6 ביציות שבו הם מתחייבים לבלצטו אחד באיכות גבוהה ואחד בינוני ומסלול של 8 ביציות (29600 ש"ח) בו ההתחייבות ל2 באיכות גבוהה. בשני המקרים אם לא יוצא בפעם הראשונה בלצטו באיכויות שהבטיחו הפיצוי הוא עוד בלצטו עד שמגיעים למה שהובטח. ההתחייבות היא לעוברים אחרי הפשרה.
המסלול של 6 ביציות 3000 שח פחות מה-8.
(לא סגורה אם הטיפול שלו כלול במחיר או לא)
יודעים את הפרטים של התורמת לפני ואפשר לבחור את הנתונים הרגילים (גובה, משקל, צבע עיניים, שיער, עור, גיל, השכלה).
לגביו ספציפית - אל תצפי שהוא יזכור מי את כשמדברים איתו בטלפון, יש מצב שכשיראה אותך פנים אל פנים אחרי כמה פעמים הוא יזכור. הוא נגד הריון מרובה עוברים אז הוא לא בטוח יסכים להחזיר 2 אם תרצי. החוזה שהוא מחתים מרגיש כמו כסת"ח מכל תביעה אפשרית.
אבל הפגישות 1:1 שלי איתו היו נעימות וחברה סיפרה לי שבטיפול שהוא עשה לה הוא היה עדין, נעים, מסביר וסבלני.
מקווה שעזרתי

מילי7777

New member
שווה לך לנסות להירשם גם לבתי החולים בארץ

ההמתנה כמובן ארוכה יותר מהמסלול פרטי.האבל העלויות שפויות הרבה יותר, בסביבות 10,000 ש״ח,. שיהיה בהצלחה

לגבי ההחזר ענו לך

לגבי משיח, אני לא יודעת עם איזה מסלולים הוא עובד היום. לפני כמה שנים הוא עבד מול מסלול בידר ולברון בקייב, אבל מאז התביעה יכול להיות שדברים השתנו והוא עובד מול מסלולים אחרים, כמו שמישהי כתבה ך על מסלול אסותא רמת החייל.
אני חושבת שבתרומת ביצית עדיף לבחור קודם את המסלול שאת רוצה ואח"כ לקבוע תור לרופא שעובד מול המסלול שבחרת. מאחר ובתרומה ביצית תפקיד הרופא להכין את הרחם להחזרה, רוב המשקל של ההצלחה (לדעתי!) נופל על המעבדה בחו"ל, השאיבה של התורמות, ההפריה באיקסי וטכנולוגית ההקפאה של העוברים הנותרים.

למעלה