זקוקה להתייעצות

second place

New member
זקוקה להתייעצות

עקב התקלות בפורום אסקסואלים אני פונה לפה כי הם המליצו לי שאולי אתם תוכלו לתת לי עצות קצת אחרות. אז נתחיל עם זה שאני בת 17 וחצי, יש לי חבר כבר כמט שנתיים ואני פעילה מינית כבר קרוב לשנה. לוקחת גלולות. מעולם לא חוויתי אורגזמה עם חבר שלי (שהוא גם הבנזוג הראשן והיחיד שהיה לי). חוויתי אורגזמות (אני לא חושבת שמאוד "מפציצות") לבד. אני לא נהנת שום הנאה פיזית מסקס. לא אוהבת שיורדים לי, לא אוהבת שעושים לי, לא אוהבת. זה פשוט לא משפיע עלי. וכן הסברתי לו אלף ואחד פעמים איך לעשות את זה והוא באמת נורא נורא משתדל אבל זה לא עובד. העניין הוא שזה גם לא מפירע לי בכלל. אני לא מתוסכלת מזה או משהו. לגבי חדירה, בניגוד לעינוג חד צדדי שלי, אני דווקא כן אוהבת את זה. אבל ללא קשר להנאה פיזית. אני לא גומרת מזה. זה קצת יכול להיות נעים ואני לא סובלת או משהו אבל פיזית זה לא משפיע עלי. אבל אני כן נהנת מזה. זאת הרגשה של קירבה ושל חיבור ולי אישית זה באמת מרגיש כמו "לעשות אהבה". אבל למען האמת הפאן המרכזי בהנאה זה עינוג בן הזוג. זה אולי נישמע סופר שוביניסטי אבל כל הקשר המיני שלנו מבוסס על ההנאה שלו. אבל זה ממש לא שוביניסטי כי אם עכשיו אני מודיעה לו שאין יותר סקס- אני בטוחה ב1000 אחוז שהוא יקבל את זה בהבנה ובתמיכה. אני נהנת מזה שחבר שלי נהנה. זה מתבטא בכל תחום בקשר שלו. אוכל, בילויים, חברים ומין הסתם גם סקס. כשכיף לו כיף לי. כשכיף לו זה מחמיא לי. כשכיף לו, אני אפילו די מאושרת. בנוסף, הקשר המיני שלנו זה לא קטע מאוד מרכזי. הוא בצבא, וחוזר פעם בשבועיים הביתה ולכן זה לא שאני מקיימת יחסי מין על בסיס יומי. זה לא חלק מהשיגרה שלי. וכשזה כן קורה אני בהחלט נהנת מזה הנאה נפשית. אז למה אני פונה לפה אם בעצם הכל בסדר? כי המצב לא נראה לי מאוד נורמלי וגם כי אני אשמח להבין את עצמי יותר טוב, ולהכיר את עצמי יותר טוב ולהבין קצת מה הולך פה. אז תודה על תשומת הלב, ואשמח לעצות

ברוכה הבאה

שלום לך יקירה, את רק בתחילת דרכך המינית וחבל שכבר תנסי לשים על עצמך כל מיני תיוגים כאלה כאילו את א- סקסואלית או לא זוכה לאורגזמות מפוצצות. כל ההגדרות הללו רק מגבילות את יכולת החקירה והגילוי שלך כי הן כובלות אותך. הדרך להנאה מינית רצופה בגילויים מרתקים, אבל את חייבת לזכור שיש עליות ומורדות בדרך וככל שאת תהיי יותר פתוחה לעניין, כך יהיה לך קל יותר. כמו כן, העשרה באמצעות קריאה או ביקור בפורום יכולים לעזור. יש ספר מעולה של גילי פליסקין המדהימה שנקרא "דברים שרציתי לגעת" אודות אוננות של נשים. כלומר חוויות מיניות או רגשיות סביב החקירה העצמית של נשים. או הספר סקס עכשיו בהוצאת בבל שנותן מידע בסיסי לאנשים שרוצים לגוון את חיי המין שלהם. בקיצור, יש לך המון מה לתת לעצמך ובעיקר עם בן זוגך לפני שאת נכנעת לתחושה שאין לך לאן לנשוף או שאת א מינית. כמו כן, אני מציעה לך לבקר באתר דלת פתוחה, ולראות האם יש שם חומרים שמתאימים לכם, או אפילו ביקור אצל העו"ס שלהם לשיחה זוגית אודות מיניות זוגית. בהצלחה

MyPrecious

New member
קראתי את ה"היתקלות" בפורום השני...

אני מקווה שברור לך שרוב ה"אמבוש" שם לא היה קשור אליך באופן אישי... אני חושבת שכדאי שתעני קודם על כמה שאלות: * את נמשכת אליו? נמשכת לגברים באופן כללי? ואם את לא נמשכת אליו - יש לזה סיבות חיצוניות? או שאת חושבת שהוא נאה מאוד, אבל פשוט לא מרגישה משיכה מינית? * תבדילי בין "לא נהנית משום אקט מיני" לבין "לא רוצה שום אקט מיני". מעבר לזה שבאקט עצמו את לא נהנית וזה לא עושה לך כלום, לפעמים בא לך להכנס לקטע מיני? כלומר, מבחינתך היה יכול להיות סבבה להעביר את כל הלילות המשותפים בחודש בחיבוקים ונשיקות במיטה, או שכן בא לך שיהיה משהו מעבר לפעמים? ורק כשזה קורה בסופו של דבר את לא נהנית? כשאתם מתנשקים יש איזשהו להט, יש איזשהו רצון לגעת, רצון שיגעו בך? כי כתבת שהסברת לו איך לעשות וזה לא עובד. הסברת לו כי רצית?

שגיתא

New member
היי חמודה ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

כבר בניק שלך יש בעייה, רוב האנשים שלא מעמידים את עצמם בראש סדר העדיפויות של עצמם, לא יודעים לקבל ולדרוש
, כי הם לא חושבים שמגיע להם
, נכון שסקס זה לא הכל בחיים, אבל מצד שני בחורה צעירה מקווה שבריאה גופנית, לא תהנה בחוויות הגוף
, שבי עם עצמך ונסי לבחון לבד, או אפילו עם עזרה מקצועית למה את לא אוהבת שנוגעים בך, ויכול להיות שלמרות שהחבר שלך מענג אותך, לדעתי את עדיין מרגישה ככלי למען התענוג הבלעדי שלו, למרות שהוא "מתאמץ" את בעצמך אמרת שזה סובב סביבו, מתוקה אין שום סיבה להתקע עם מישהו שלא אוהב אותך או לא יודע לכבד אישה בכל דרך אפשרית, תשמעי אני חולה על לענג את המדהים שלי אני שואבת מזה הנאה צרופה
(לעיתים זה מחרמן שאני כמעט גומרת רק מהעינוג), אבל ברגע שהוא מתחיל לנגן על הגוף שלי ההנאה עוד יותר צרופה, וכן לפעמים רק אני נהנית באותו
קטע לפעמים הוא עייף לפעמים הוא במוזה לפנק הוא בכלל לא נותן לי כמעט לגעת בו
, אל תגידי לו מה לעשות זה לא כייף, אבל תעמדי על זכותך לריגוש ותענוג אמיתי ופיזי של גופך, אם הוא משתף פעולה והדברים מסתדרים סבבה
אם הוא לא משנה ומשתף פעולה מתוקה אז המלצה חמה NEXT בהצלחה והנאה מרובה
שגיתא

שגיתא

New member
נ.ב. ../images/Emo54.gif

בקשר לאורגזמות באמת לא כולן, מפוצצות וזיקוקי דינור, והן לא פחות טובות מאלה שכביכול מתפוצצות, אבל תוכלי להנות מאורגזמה רק שכתשתחררי ותאמיני שמותר גם לך להנות מבלי לחשוב באותה שנייה על הצד השני, גבר אמיתי נהנה באותה מידה לענג אותך וזה אפילו מחרמן אותו לראות למה הוא גורם לך, אבל זה לוקח זמן ועבודה על השחרור העצמי שלך, שגיתא

למעלה