זקוקה להמלצתכם

קרפר

New member
זקוקה להמלצתכם

מתלבטים בין 3 מסעדות לחגיגת יום הולדת לבעל (רק אנחנו סוליקו) לערב באמצע שבוע והמועמדות הן:
צימיצנגה
אורקה
כתית אוהבים לאכול כמעט הכל חוץ מדגים (אבל פירות ים אוהבים מאוד) אנחנו אוכלים המון במסעדות אבל את כתית ואורקה טרם דגמנו ובצימיצנגה היינו לפני כמה שנים. אודה על המלצתכם (אם מישהו היה בשלושתן ויכול להמליץ בכלל אחלה)

prizman

New member
כתית הטובה מהשלושה

גם את אורקה אני אוהב אבל יש שחוו בה נפילות. צ'ימיצ'נגה עבר זמנה לדעתי.

mars4

New member
את אורקה אני מאד אוהב

ומעולם לא חוויתי בה שום נפילה. אבל אין ספק שמבין השלוש כתית נחשבת היום למובילה בתחום. למרבית הבושה טרם יצא לי לאכול שם אבל מקוה לכפר על הבושה עוד השבוע.

ננה f

New member
בתחום של היוקרתיות?

כן. לגבי פירות הים אני חושבת שיש להם ייחוד, לאורקה. אוהבת מאוד מאוד את כתית. לא סובלת את צ'ימיצ'אנגה אז אורקה בוודאי, אבל על הבר?
מדובר על אירוע, לא? אז בשולחנות שצמודים לחלונות(לא מעשנים!)

meravbr

New member
לא הבנתי ../images/Emo163.gif מה משנה על הבר או

בכסא אחד מול השני? זה לא יומולדת לסבא
דווקא כשיושבים מול הבר אחד ליד השני זה יכול להיות יותר רומנטי, לא?

ננה f

New member
בעיני אירוע ז ו ארוחה

מלאה או לפחות מיוחדת. על הבר זה בקליל כזה. אבל זו רק אני. ההרגלים שלי כנראה אחרים. הגיל?

meravbr

New member
תלוי במצב הרוח מן הסתם...

אני בהחלט מסוגלת לאכול ארוחה מלאה גם מול הבר...

mars4

New member
את הארוחות הכי רומנטיות בחיי

אכלתי באורקה על הבר. חולה על תפריט הבר של אורקה. מנות קטנות, מוקפדות, מתומחרות בצורה שפויה ונותנות אפשרות לטעום מנחת זרועו של ערן שטרויזמן הגאון המטורף. ואין אין על רביולי החלמון. לא יעזור!

meravbr

New member
../images/Emo27.gif

אורקה - רחוב נחלת בנימין ת"א צ'ימיצ'ינגה - רחוב קרמיניצקי ת"א (איזור יד אליהו) כתית - בנצר סירני

פ ו ל ק ע

New member
אני אוהבת את שלושתן

אבל כל אחת מהן שונה לחלוטין מהשניה. צ'ימיצ'נגה היא מקום כיפי, לא מחוייט - אם כי יקר. כתית - מעולה, אבל יותר "יוקרתית" והאוכל שמוגש בה מאתגר ויצירתי מאוד. אורקה - מאוד "תל אביבית" כיף לשבת שם על הבר והיא, בעיני, כי פחות "מיוחדת" מבין השלוש. אבל האוכל שם מצויין.

d a p h n a

New member
שאלה לגבי צ'ימצ'נגה

אתם יודעים אם קיים איפשהוא ברשת התפריט שלה? מכל מיני סיבות הנוגעות לטעמים המתוסבכים שלי ושלו, אנחנו בדרך כלל אוהבים לראות את התפריט של מסעדה לפני שאנחנו הולכים, אבל לצ'ימצ'נגה עוד לא מצאתי כזה. היש?

יולי25

New member
אני לא מצאתי את התפריט של

צ'ימיצ'אנגה בשום מקום,לכן יצרתי קשר עם המסעדה והם שמחו לפקסס לי את התפריט.

d a p h n a

New member
על זה לא חשבתי. ../images/Emo13.gif

אז בעצם כדי לקבל את התפריט אני צריכה להתגבר על התיעוב שלי לשיחות טלפון עם זרים.

meravbr

New member
לחגיגה שכזאת

הייתי מנסה את כתית או מסה. שיהיה המון מזל טוב

smartblonda

New member
אני דווקא מעדיפה את אורקה

מגוון רחב של מאכלים ,ולא חווינו שום נפילות.

למעלה