זקוקה להמלצתכם :)

זקוקה להמלצתכם :)

בוקר טוב,
אני זקוקה עבור ילדי בן ה6.5 {ADHD} המשך טיפול בריפוי בעיסוק בקהילה,היות ואנו כבר לא מתאימים מבחינת הגיל להמשך טיפול במכון להתפתחות.
קיבלתי מהקופה גם שמות של 3 מטפלות פרטיות יחסית בסביבת המגורים שלי{שאני זכאית להחזר מהקופה}
וגם שני שמות של מכונים שעובדים על בסיס התחייבויות מול הקופה.

אשמח מאוד לחוות דעתכם במידה ואתם מכירים מישהו מרשימה זו:
מטפלות פרטיות:ענבל היימן,אסתר יעקובי,יפעת פלח.

מכוני הסכם: מסילות,צעדים{באשדוד}

תודה רבה מראש.

אני שמעתי על הראשונה

רק דברים טובים

ד"א בכללית יש אפשרות לטפל עד גיל 18 דרך המושלם במכוני הסדר
עולה כ45 ש"ח לטיפול .

יש מכון בשער הנגב אם לא רחוק לך מידי נחשב למעולה עם מרב"ע בין הטובות בארץ

אז יצרתי קשר עם הראשונה אחרי חיפוש מידע

באינטרנט,גם אני התרשמתי ממנה מאוד וגיליתי שהיא אפילו מקבלת במגבה שזה ממש כמה דקות מהבית שלי. הבעייה שלצערי המאוד רב- היא לט מקבלת.מטופלים חדשים כרגע כי היומן שלה מלא...

אז חזרתי ללנסות לברר על השמות שנתנו לי מהקופה.
לגבי שער הנגב,לאורך השנים בהחלט שמעתי המלצות חמות על המטפלים שם ואברר אם מגיע לי החזר גם אם אני הולכת לשם.
אני מודה שבגלל המציאות העגומה שלנו- לעשות טיפולים בקו האש הלוהט של שדרות קצת מרתיע אותי . כיוון שפעם המצב בסדר ופעם המצב בעייתי ואני מאוד אחשוש ליסוע בזמן פחות רגוע....מה דעתך?
נ.ב.
אני שייכת למאוחדת לא לכללית.
אז במכוני הסכם אני משלמת רק את ההשתתפות של ההתחייבות פר טיפול-משהו כמו 26-28 ₪ לא זוכרת בדיוק.
ואם אני הולכת למטפל פרטי,אני מקבלת החזר של 145 ₪.

נ.ב. האם את מכירה את מכוני ההסכם שציינתי?

הם נמצאים באשדוד.
והאם את יודעת אם המכון בשער הנגב,הוא גם בהסכם עם הקופות?

מצטערת לא מכירה את המכונים באשדוד

מאוד מבינה אותך את החששות והפחדים
אני נמצאת מהצד השני מרמת הנגב שולחת ילדים ללמוד בעוטף עזה באשכול , לפני זה באשל הנשיא .

בשער הנגב יש את פמי פישמן אחת מהמרב"ע היותר טובות שיש.

את יכולה לבדוק אם רוית מורג מאחד המושבים ( תחפשי את השם שלה ) עובדת כיום באחד המכונים, היא היתה המרב"ע של בן והיא מעולה אח"כ היא עברה לסורוקה אבל עברו כמה שנים אז אני לא יודעת .

אז חוץ מענבל מנגבה ששמעתי שהיא מעולה . אלו השמות שאני מכירה .

בהצלחה

התקשרתי למכון בשער הנגב כיוון ששמעתי רק טובות

על כל המטפלים שם. ולצערי,יש המתנה של לפחות 3 חודשים. זה לא עוזר לי כי אנחנו צריכים לעבוד על הקשיים כרגע כהכנה לכתה א.

אהבת אם2

New member
יפעת פלח מצוינת! מקצוענית וסבלנית. היינו גם

במכון מסילות לפני כמה שנים והיה בהחלט טוב.

למעלה