זקוקה להמלצות

k o k o p e l i

New member
זקוקה להמלצות

שלום... אני עוברת תקופה מאוד קשה... אני נמצאת בטיפולי פוריות זמן רב ובנוסף מוטרדת מעוד המון עניינים מסביב , שמפעילים לי מהר מדי את בלוטות הדמעות ואת גוש המחנק בגרון. טופלתי אצל מדקר סיני, בעיקר לקראת ההזרעות, אבל עכשיו מרגישה שזקוקה נואשות לטיפול במגע (ולא רק דיקורים ) אשמח לקבל המלצות (גם במסר אישי ) על מטפל/ת טוב/ה באיזור המרכז , אבל שמתמחה גם בבעיות פריון. המון תודה.

avorly

New member
k o k o p e l i ,

ברוכה הבאה בצל פורומינו. מניסיוני האישי, על בשרי הפרטי, אחת ההפרעות הגדולות ביותר בענייני פריון הוא המתח.מתח יכול לקלקל לנו בכלל בחיים, אבל במערכת ההורמונאלית, שגם ככה היא מאוד עדינה ומורכבת- הוא ממש יכול לעשות שַמות. הכוונה שלי היא שגם כשיש בעיות פיריון פיזיולוגיות, או כמו שמכונות על-ידי הרפואה המערבית- מכאניות, עדיין למתח יש חלק גדול מאוד באי קליטת ההריון. לשמחתי יותר ויותר רופאים מקבלים את הקשר של גוף-נפש ואפילו מספרים לזוגות המטופלים על שיטות שונות "להרגע". בבית החולים בו אני טופלתי אפילו עושים ימי עיון פתוחים לכל הזוגות בנושא המתח. אני ילדתי בת לפני 6 וחצי שנים, אחרי שנים ארוכות של ניסיונות. הכי חשוב לי לציין- להמשיך להתעקש, כשרוצים- מצליחים
מכיוון שביקשת שם של מטפלת באזור המרכז- שלחתי לך מסר אישי בנושא.

למעלה