זקוקה להמלצות

ayelet102

New member
זקוקה להמלצות

חייבת יעוץ דחוף!!
לאחר 7 שנים שאני חולה ומקבלת 100 אחוז ממבטחים , ללא כל שינוי במצבי וללא יכולת תפקודית כלל הוחלט להפחית לי ל 50 אחוז.
אני דיי מדוכאת אבל הבעיה העיקרית שהם מעוניינים במכתב פסיכיאטר ואני לא בטיפול כזה ולא הייתי, אשמח לשמוע המלצות על פסיכיאטרים שיכולים לעזור לי במכתב טוב אפילו בביקור חד פעמי.
הבעיה שלי שכל יום משהו אחר פעם כאבי גב פעם דלקת בשתן ואין מצב שאצליח לעבוד גם לא שעתיים ביום.
אני לא מסוגלת לעבוד ובטח לא אחרי 7 שנים שהחולשה והכאב נוראים עם 2 ילדים קטנים .ההחלטה שלהם הזויה הרי לא דווח על שינוי או שיפור
אודה לכל המלצה
תודה.

צר לשמוע על המצב

אבל שמעתי על הרבה מקרים כאלה שקורים, עם ביטוח לאומי ומסתבר שגם עם חברות ביטוח אחרות. שהם פעם בכמה זמן מחליטים באופן שרירותי לעשות ריסטרט, וכפי הנראה רוצים שתוכיח מהתחלה את כל התיק שלך.
אני לא מבינה בכלל בנושא הזה של ביטוח, אבל יש לי הרושם שכדאי לך שיהיה לך נציג, עו"ד או משהו כזה. כדי להקל את התהליך, וגם מישהו שכבר התעסק בזה אלף פעם ויודע בדיוק מה הם רוצים.

לגבי פסיכיאטר, ברשימת הרופאים של אס"ף יש כאלה שגם מכירים את התסמונת (וזה הבדל עצום לשבת עם מישהו שמכיר את המחלה), את יכולה לפנות ישירות לאס"ף, וגם להתייעץ על עניין הביטוח. ואם את רוצה אני אשלח לך בפרטי את שמות הרופאים מהרשימה. באיזה אזור בארץ?

לאחרונה נחשפתי לזה שבאיכילוב הם אומרים שהם נותנים ליווי ותמיכה, פסיכולוג שיקומי ועוד כל מיני דברים. את יכולה לנסות בבי"ח זה או בבי"ח אחר שיש בו מחלקה של פיברו/תת"כ לברר. אולי תוכלי לקבל מכתב מפסיכיאטר "מתוך המערכת" שמכיר את המחלה.

בהצלחה, אני מאחלת שיחזירו לך את הקצבה בלי "כאבים" מיותרים,

ayelet102

New member
היי

תוה על העידוד לא פשוט עם ילדים קטנים והתמודדות שגרתית גם להתמודד איתם כעת
אני אפנה לעמותת אסף אולי יהיה להם כיוונים עבורי

למעלה