זקוקה להמלצה

משואה1

New member
זקוקה להמלצה

בוקר טוב לכולם! אנחנו נוסעים מחר לאילת, ומחפשים מקום נחמד לטייל בו בדרך. טיול שמתאים לבנות 4. תודה ויום טוב, הדס

ה דרומי

New member
בדרך לאילת ממשית ליד דימונה

פארק תימנע בערבה\כביש 90 לעצור להתרננות בק"מ ה101

אמברון

New member
משהו מעט אתגרי

אבל חוויה נהדרת לבנות 4 - קניון עדה (סולמות, קניון צר, טיפוס קל יחסית ונוף נפלא!).

אמברון

New member
איך מגיעים ../images/Emo73.gif

נוסעים על כביש 40, עוברים את מצפה רמון ולמעשה חוצים את המכתש. בין הק"מ ה- 49 ל- 50 יש פניה ימינה לדרך עפר (יש שילוט), זה בערך במקום בו נחל פארן חוצה את המכתש. נוסעים עם דרך העפר עד למפגש עם סימון שבילים כחול. יש שתי אפשרויות: המסלול הארוך (לא מעגלי) כולל הליכה לאורך המצוק וירידה / עליה בקניון, אורכו כ- 5 ק"מ, והמסלול הקצר שכולל עליה וירידה בקניון הצר (הלוך - חזור) + עליה נוספת לנקודת התצפית (ממנה גרשו אותנו בגלל השיטפון). נקודת המפגש עם המסלול הארוך היא הראשונה. אם אתם בוחרים במסלול הקצר - תמשיכו לנסוע על דרך העפר עד שתגיעו לקניון עצמו. סכנה אפשרית - פריצת מכוניות. בפסח הוצבה שמירה. בשוטף, לדעתי, אין שמירה.

רותי ע

New member
תודה ולמה דווקא

המקום הזה מועד לפריצות? בכל מקרה לא נשאיר דברי ערך ברכב.

חוטהשני

New member
כי זה אזור מדברי ופתוח.. והיום באזורים פחות פתוחים מזה פורצים למכוניות ../images/Emo10.gif לפני שנה וחצי הייתי עם הודיה בשמורות האירוסים בנתניה.. אזור פתוח לגמרי.. כשיצאתי מהרכב אמרתי לעצמי שזה נראה מקום ממש מפחיד להשאיר רכב בלי שמירה.. נראה מקום פרוץ.. באיזה מקום התפללתי בלב שאני מקווה שלא אגיע למכונית פרוצה.. ובאמת ב"ה לנו לא פרצו... אבל מכונית שהיתה מטר מאתנו פרצו ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

רותי ע

New member
גם אנחנו נוסעים

החודש. נעבור בדרך בחוות האלפקות. מאוד נחמד שם עד כמה שזכור לי.

תותח9

New member
תלוי מתי אתם יוצאים מהמרכז...

פארק ספיר הוא 2ץ5-3ץ5 שעות נסיעה מהמרכז - תלוי בפקקים

תותח9

New member
חוות האנטילופות במושב צופר

מדרום לעין יהב לחלופין: סעו דרך מצפה רמון, ובקרו בחוות האלפקות/חי רמון/ טיילת המכתש

למעלה