זקוקה להמלצה

תלתלים8

New member
זקוקה להמלצה

האם מישהו יודע איזה נעליים ממולצות לריקודים? אמרו לי שנעלי ספורט רגילות מתאימות יותר לריצה והליכה ופחות לריקוד (שלאורך זמן זה יכול לפגוע בברכיים), האם יש נעליים מיוחדות לריקודים? ואם כן, האם יש המלצות על דגמים מסויימים? תודה

danielia1

New member
נעלי ספורט יכולות להתאים אם יש להן

כריות אויר לבלימה והן לא נדבקות לרצפה, אבל הן מתבלות מהר מאחר והן לא בנויות לתנועות המיוחדות בריקודים. יש היום נעליים של בלוך אבל צריך כמה ימי הסתגלות. אחרי כן הן כמו כפפה. יש רבעי מידות כך שצריך למדוד כמה זוגות ולבוא להרקדה עם נעלי ספורט רגילות כי יש מצבים שהרצפה כל כך חלקה שזה מסוכן.

תלתלים8

New member
או קיי, עכשיו התבלבלתי,

האם אתה ממליץ על הנעליים של בלוך, או שעדיף נעלי ספורט רגילות?

No name for now

New member
קודם כל יש נעלי ריקוד לא רק של בלוך

חוץ מזה יש עוד חנויות שמוכרות נעליי ריקוד מהסוג של dance sneakers יש גם הרבה דגמים, כדאי לבדוק באינטרנט לגבי דגמים שונים. כמובן שיש עוד סוגים של נעלי ריקוד כמו למשל סנדל יווני, אבל dance sneakers הם שילוב מבורך בין נעל התעמלות לנעל ריקוד ולכן מתאים לריקודי עם. יש חנויות שמעניקות הנחה לרקדנים בלהקות שרשומות ברשימה שלהם, אבל גם לא מתעקשים עם הלהקה לא ברשימה. הפרש המחירים לעומת חו"ל יכול להיות יותר מ-100 שקלים (וזו לא נעל זולה). לי יש כבר זוג שני של בלוך (דגמים שונים) ואני מאוד מרוצה, קניתי את שניהם בארה"ב (כל אחד עלה בזמנו 70$)

כמובן שיש עןד סוגים

תקופה ארוכה רקדתי ב"קושו" ולאחרונה החלפתי ל"נואל" ואני מאוד מרוצה. נעליים צריך למדוד כי לכ"א עשוי להתאים דגם/סוג שונה.

No name for now

New member
../images/Emo45.gif חשוב מאוד למדוד

אצל בלוך (לא יודעת לגבי האחרים) צריך להמיר את המידה למידה האמריקאית ולהוסיף 1 וזו המידה שאמורה להתאים. לדוגמא המידה האירופאית שלי היא 40.5, המידה האמריקאית היא 9.5 (בעצם מידה 41) ולכן נעלי הריקוד הן בגודל 10.5

אני ניסיתי קושו, בלוך וקפזיו

והייתי הכי מרוצה מהבלוך (שגם החזיקו מעמד יפה יותר מ-4 שנים) את "נואל" אני לא מכירה כלל, איפה ניתן למצוא אותן?

לגבי הנואל אני מניחה ...

שיש גם בדאנסשופ. במקרה שלי, בתזמון ממוצלח (אחרי 4 שנים בקושו שלי הגיע זמנן), היה מישהו באחת ההרקדות שבא למכור. מכיוון שהססתי (לא הכרתי אותן) הוא איפשר לי לנסות אותן במשך סבב ריקודים שלם. ניסיתי וקניתי בו במקום - ומאז אני מברכת את עצמי על ההחלטה המהירה.

danielia1

New member
הכוונה היתה שנעלי הריקוד לרחבת

הריקודים בלבד. אבל יש מצבים שהריצפה יותר מידי חלקה ויש חכמים שגם במצבים אלה מפזרים טלק. אז במקרים קיצוניים אלה התישבתי לדקה וחזרתי לנעלי הספורט. בוודאי שאני ממליץ על נעלי ריקוד ובמיוחד וריצפה בחוף. מאד מקל על הסיבובים. בתקופת פס' כרמיאל מכרו ב250 לדגם הפשוט ושמעתי שיש גם עכשיו את המבצע הזה.

שושנה רבים מכירים אותי באופן אישי

ובשמי. אין לי שום הנחות מיוחדות אצל ירון, ובטח שאני לא מעוניין בשום הנחות, ירון לא צריך אותי. פשוט הדרך הכי ברורה והכי פשוטה, זה לפנות לירון במסר אישי ולשאול אותו. דרך שניה היא להתרוצץ בחנויות של ישראדנס.

מה שטוב, שיש כמה נושאי תפקידים../images/Emo13.gif)

המרוכזים באדם אחד!
) רב פעלים ככל שיהיה... זה כמובן משחרר אותך מהמחשבה, מי יתיחס לבעיתך
)

לא בלוך!!!

יש לי בלוך שעלו לי כ -450 שח'.. לצערי הרב יש מין הילה סביב הנעליים האלו וממש לא בצדק! לטעמי הנייקי איר החדשות, הרבה יותר טובות הן במשטח פרקט ועל אחת כמה וכמה בהרקדות חיצוניות כמו בספורטק או בים... אני מניחה שאם את רוקדת בעיקר באולם עם רצפת פרקט, אז הבלוך סבירות, אבל אל תצפי לאיזו תחושת ריחוף מופלאה כמו שתיארו לי...להיפך אני הרגשתי הרבה יותר טוב עם הנייקי איר! לשיקולך!

למעלה