זקוקה להמלצה על מורה טוב לנגינה על גיטרה קלאסית באזור ירושלים.
ה הפרי האסור 2003 New member 9/3/04 #1 זקוקה להמלצה על מורה טוב לנגינה על גיטרה קלאסית באזור ירושלים.
A animosity New member 9/3/04 #2 יש מישהו.. בנווה יעקוב.. אני למדתי אצלו קוראים לו רופט..הוא גם ממש זול יחסית והוא מורה ענק!!! אני יכולה להשיג את המספר. רוצה?
יש מישהו.. בנווה יעקוב.. אני למדתי אצלו קוראים לו רופט..הוא גם ממש זול יחסית והוא מורה ענק!!! אני יכולה להשיג את המספר. רוצה?
א אליאור המקורי New member 10/3/04 #5 לא יודע מה איתך... אבל אני למדתי לבד. גיטרה זה כלי מאוד קל ללימוד דרך ספר. וממש לא צריך מורה. (כל זה בהנחה שאין בכוונתך להיות גיטריסטית סולו בעתיד). כל מה שצריך זה אימונים (והרבה...תאמיני לי), וסבלנות.(כפול מאה)
לא יודע מה איתך... אבל אני למדתי לבד. גיטרה זה כלי מאוד קל ללימוד דרך ספר. וממש לא צריך מורה. (כל זה בהנחה שאין בכוונתך להיות גיטריסטית סולו בעתיד). כל מה שצריך זה אימונים (והרבה...תאמיני לי), וסבלנות.(כפול מאה)
א אליאור המקורי New member 10/3/04 #7 גם תווים למדתי לבד אבל דרך ספר של לימוד נגינה על אורגנית. (בגילאים 6-10)
פ פיצפיצון New member 10/3/04 #9 הממ ארז? ברמות ישנו מורה נחמד... ארז משהו... תשאלי במנהל הקהילתי של רמות ב'.