זקוקה להמלצה

שקד22

New member
זקוקה להמלצה

שלום, אנחנו מחפשים מסעדה באיזור המרכז - עדיף ת"א שיש לה חדר פרטי או אגף פרטי שאפשר לחגוג בו בסביבות 30 איש. יש רעיונות? פחות חשוב לי כרגע הסגנון של המסעדה - אבל שתהייה מסעדה טובה תודה

פינליש

New member
יש לי המלצה ../images/Emo13.gif

לפני שנה עשיתי לחברה שלי מסיבת רווקות בחדר הפרטי של מסעדת "ספגטים" ברחוב יבנה בת"א. האמת שהיה פשוט מגניב כי יש שם מערכת סטריאו ואפשר להביא דיסקים מהבית, יש DVD ואפשר להביא סרט ויש וידאו שאני באופן אישי נזקקתי לו נואשות באירוע שלי כי הייתה הפתעה שהכנתי לכלה ווידאו היה כלול בה. זה מבודד מרעש המסעדה ואת מקבלת מלצר אישי רק לחדר. הוא אינטימי ומעוצב חמוד לאללה. בקיצור אני ממליצה בחום. רק דבר אחד חשוב: אם יש לך שימוש בוידאו תבואי לבדוק בבוקר של האירוע !! הייתה להם תקלה ולקח שעתיים לתקן. שעתיים שבהם הסתובב לנו טכנאי בין הרגליים. אה ומשהו חשוה! אין להם הזמנת מינימום שזה שווה. עוד חדר פרטי יש ב"דיטה" ברחוב רוטשילד בת"א. גם שם הייתי ביום הולדת והיה מאוד נחמד.

גידי42

New member
גם לי יש המלצה

בננה בר יש אחד החדרים הפרטיים היפים שהייתי בהם. בצירוף האוכל של ננה זה הופך אירוע למושלם. צריך לדעת שיש שם מינימום של 150 ש"ח לאדם.חדר פרטי מעוצב ויפה יש גם בפארידה - במרינה בהרצליה אבל לפי מה ששמעתי לאחרונה האיכות שם ירדדה פלאים ויש שמועות על סגירתה בקרוב.

שלוש המלצות

האחת היא רפאל,יש שם שני חללים סגורים לארועים. פסטה מיה ברח' וילסון בקומה השניה,יש שם חדר לארועים זו ההמלצה השניה. המקום השלישי נקרא דניאל,הוא בהרצליה פיתוח ברחוב ספיר. ושתהיה לכם יופי של חגיגה

למעלה