זקוקה להמלצה

Bikei1

New member
זקוקה להמלצה

שלום,
מחפשת חולצת שחיה טרמית לילדה בגיל 7 בעלת מבנה גוף צנום.
כנראה מידה 6 שזו המידה הקטנה ביותר שראיתי בחולצות האלו לילדות. החולצות האלו מתרחבות במים ולכן יש בדרך כלל לקנות מידה אחת פחות.
המטרה - לשמור על חום הגוף בכניסה לבריכה עם מים קרים.
ראיתי חולצה מתאימה באתר הישראלי: SunWay אבל לצערי ישנן שם חולצות רק ממידה 8 ומידה 6 תהיינה רק מספטמבר.
אגב יש לי חולצת רכיבה ארוכה שלהם כבר הרבה זמן ואני מאוד מרוצה מהנוחות והאיכות שלה.
אשמח לשמוע איפה ניתן לקנות חולצה כזו בארץ או בחו"ל שהכוונה היא הגנה מפני הטמפ' של המים הקרים ופחות מהשמש שזה יש בהרבה מקומות. למרות ששרוולים ארוכים מן הסתם גם מגנים מפני השמש.
תודה מראש.

מור שלז

New member
את יכולה לנסות את sepa חברה ישראלית

אני יודעת שהם מייצרים חליפות שחייה לפי מידה
ויש להם גם חולצות לילדים

בהצלחה

Bikei1

New member
תודה רבה.

על פניו הם נשמעים לי (דיברתי איתם בטלפון) הכי רציניים מכל מה שראיתי עד עכשיו.
מה שכן זה מצריך הגעה והתאמה אישית של הילדה. נראה לי שווה אם רוצים משהו שבאמת יתאים ויהיה נוח.
תודה!

זקוקה להמלצה

ההמלצה לא בשבילי, אלא בשביל חבר. הוא אמנם איש, אבל אני אשה, ועליכן אני סומכת להפניות מושכלות.

ובכן, החבר האהוב הוא חולה סכרת סוג 1. איזון הסכרת (אינסולין בזריקות, אין מד רציף ואין משאבה) מול הפעילות הגופנית הוא לא מלאכה כל כך פשוטה מסתבר. משהו באיזונים הרגילים משתבש. ניסינו השבוע להתחיל עם סוכר מעט גבוה יותר - ובכל זאת חטף שני היפואים תוך כדי (שזה מבאס תחת. כי הוא מרגיש ממש גרוע וזקוק לזמן התאוששות, וכי זה קוטע את הרצף, וכי ההשפעות אם הוא נכנס לנדנדת סוכר יכולות להכנס לכל שאר היום שלו).

חשבתי שאולי ראוי שהוא יסתייע בדיאטנ/ית שעוסק/ת גם בתזונת ספורט וגם בסכרת (ככלל, אין לו קושי תזונתי, אוכל די מאוזן, רזה ובריא למעט סוגיית הסכרת והשלכותיה).

באיזור ת"א.
המלצות תתקבלנה בשמחה ובהערכה

המלצות

הוא יכול לפנות לאיילת ויינשטיין- דיאטנית קלינית מוינגייט המתמחה בתזונת ספורטאים (גם סוכרתיים).
http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=3815&CategoryID=100

כמו שנועה כתבה- אם הוא במכבי אז יש את מרפאת הסוכרת ב"מכבי השלום" שם ניתן לקבל ייעוץ רב מקצועי (ייעוץ תזונתי + ייעוץ לפעילות גופנית) בפגישה משותפת או בנפרד.(גילוי נאות- היועצת לפ"ג זו אני...)

מאד רצוי לבצע התאמה בין הפעילות, האכילה והאינסולין כדי למנוע היפואים ו"נדנדת סוכר" שמלבד ההרגשה המזופתת גם גורמים נזקים מצטברים אחרים.
בינתיים כדאי להנמיך את רמת הפעילות ובכל מקרה לא לבצע פעילות הנמשכת מעל שעה.

למעלה