זקוקה להמלצה

maytalita

New member
זקוקה להמלצה

צפוניות יקרות אשמח להמלצה לגבי רופא פריון שמבין באנדומטריוזיס להלן רשימת הרופאים שמומלצים בפורום פריון- אשמח אם מישהי מכירה בהקשר של האנדו'- ד"ר לויט ד"ר קלדרון שחר קול (שנוי במחלוקת)

זואילי

New member
סורי, לא מכירה מהצפון

אבל חכי, בטח יכנסו בהמשך או אחרי הסופ"ש בנות שמכירות. תזכירי לי, צילום רחם עשית? ומה לגבי בנזוגך? עשה בדיקת זרע?

maytalita

New member
לא, מחר אני אצל הגינקולוג

אז אבקש צילום רחם והפנייה לבדיקות זרע אם יש עוד בדיקות שעולות לך, אשמח לשמוע. חושבת להתחיל מ-IVF טבעי. יודעת על זה משו?

זואילי

New member
יודעת רק ממה ששמעתי

אני באופן אישי בעד הדרך עם הכי הרבה סיכויים להרות ומהר, רק כדי למנוע כמה שיותר ווסתות של שליליים/בין טיפולים. אני חושבת וכמובן מי שמכירה מוזמנת לתקן אותי - אבל גם ב IVF טבעי יש איזה מינימום של הורמונים. אז לדעתי אם כבר הורמונים - אז לפחות שיהיו יותר מביצית אחת בטיפול, מה שאומר, הטיפול הרגיל. הכי חשוב זה כמובן הרופא והיצירתיות שבו וכמובן ההבנה שלו באנדו, כי מנסיוני גם עם מינונים שנחשבים נמוכים אצל מטופלות IVF שאין להן אנדו - הצלחתי לייצר 6 עד 8 ביציות בלי להיהרג בדרך לשאיבה. אם את במילא מקבלת ווסתות ואינך על שום דיכוי, אז נצלי את הווסת הקרובה לפרופיל הורמונלי מלא, כי אחד כזה יספיק לך בשביל להתחיל בדרך הטיפולים. פרופיל כזה עשיתי לפני כשנה והוא "סוחב" עד היום.

nhmhphmh

New member
תשובה חלקית

דר' קלדרון - מומחה כבר שנים רבות בתחום ה IVF - שמעתי עליו דברים טובים בתחום זה. לא בטוחה עד כמה בהקשר של אנדומטריוזיס. דר' לויט - לא מכירה אישית אבל המליצו עליו כמה פעמים פה בפורום. לא מכירה את השלישי.

למעלה