זקוקה להכוונה !!!

זקוקה להכוונה !!!

שאלה: אם אנחנו ניגשים לפתוח תיק באחד מבתי המשפט (רבני או מחוזי), הרי לוקח זמן עד לקבלת הגט....ממה אני אמורה להתקיים? אם אני ניגשת לביטוח לאומי - ומגישה להם את האישור על פתיחת תיק גירושין האם זה מספיק לקבלת דמי מזונות?

פס"ד למזונות זמניים

זה מה שאת צריכה ! בלי זה לא תקבלי כלום.... אם אינך עובדת את רשאית ורצוי שתגשי לביטוח לאומי ( רק כאשר יהיה לך פסק דין למזונות זמניים) בביטוח לאומי משלמים את המזונות ושוברים את הראש עם הגבייה מהבעל להבדיל מההוצאה לפועל - שם רק אם מצליחים לגבות מהבעל מעבירים לך את הכסף. אם אין לך ילדים אז רוב הסיכויים שברגע שתקבלי את הגט - איתו גם יפסקו המזונות הזמניים. אם יש לך ילדים ייקבע סכום למזונותהם עד הגיעם לגיל 18 ולעיתים עם הרחבה לתקופת הצבא קרי גיל 21. אבל בלי קשר - אם אינך עובדת - אז כדאי לך לעבוד - להיות עצמאים וכמה שפחות תלותית חוץ מזה - הרווח שלך יהיה כפול- גם אישי-חברתי וגם כספי-כלכלי...

רגע רגע שנייה, לאט לאט

יש לי 3 ילדים, ואני עובדת..... נו אז? לא מגיע לי כלום? ואני מעדיפה לקבל את מה שמגיע לי ישירות מביטוח לאומי כי אני יודעת שממנו יצא לי עשן מהאוזניים עד שאראה שקל. שנית - האם ביום שאני פותחת תיק אני מקבלת פס"ד למזונות זמניים? והאם אני צריכה להגיע לביה"ש עם הסכם של שנינו? איך זה הולך בכלל??

אז ככה...

אם יש בינכם הסכם זה יותר קל... כי בית המשפט רק אמור לאשר אותו .לדעת שנכתב שלא תחת לחץ ולתת לו תוקף של פסק דין. מזונות לילדים תמיד מגיעים להורה המשמורן וזה בדרך כלל בנוסף לקצבת הילדים המשולמת עלידי הביטוח הלאומי. אם את עובדת ושכרך מעל המינימום אז סביר להניח שלא תקבלי כלום מביטוח לאומי ותצטרכי לגשת עם פסק הדין שלך ללשכת ההוצאה לפועל הקרובה למקום מגורייך... משם תקבלי את הכסף אבל רק לאחר ובתנאי שהחייב-הבעל ישלם אבל אם לא ישלם ניתן יהיה לנקוט בכל אמצעי האכיפה העומדים לרשות ההוצאה לפועל לרבות עקולים מאסרים וכד´

maof

New member
מרימה ידים יקרה

רק לידיעה כללית !!! לאשה עדיף להיתגרש בבית משפט לעיניני משפחה !!! משום שברבנות עדין הגבר נחשב יותר !!! זה לא אני המצאתי את זה....... זה דין תורה !!!! בנוסף לזה שאת רוצה להיתגרש עדיך עבורך לגשת לבית המשפט כי בכל מיקרה אתם תגיעו לרבנות לקבל את הגט.... אבל ברגע שיש כבר חוזה חתום הרבנית לא מיתערבים..... ומקבלים את ההסכם כמו שהוא !!!!! ומזונות זמנים יקבעו לך בבית המשפט !!!!!! מעוף

adam33

New member
להתגרש בתמש?????

רק לידע כללי אם את יהודיה והוא יהודי אתם תתגרשו רק ורק ברבני בבית משפט לעניני משפחה ניתן להגיש תביעה למדור אבהות מזונות איזון משאבים..ועוד...

למעלה