זפת מישהו יודע מה עושים עם זפת על: הגלשן? המכנס? והליקרה?
נ נדב17 New member 13/9/02 #2 אויי איזה באסה... על הגלשן זה לא כזה נורא, תקח חומרי ניקוי חזקים, כאלו שמקים אסלות ופשוט תתחיל לשפשף.....בקשר לשאר אני ממש לא יודע...
אויי איזה באסה... על הגלשן זה לא כזה נורא, תקח חומרי ניקוי חזקים, כאלו שמקים אסלות ופשוט תתחיל לשפשף.....בקשר לשאר אני ממש לא יודע...
T tal New member 13/9/02 #3 לא עם חומרי ניקוי ../images/Emo70.gif קח שמן בישול ועל הבגדים תנסה גם עם שמן או כביסה אם לא עוזר אז לא נורא אז יהיה לך כתם של זפת לא תמות
לא עם חומרי ניקוי ../images/Emo70.gif קח שמן בישול ועל הבגדים תנסה גם עם שמן או כביסה אם לא עוזר אז לא נורא אז יהיה לך כתם של זפת לא תמות
K KillAllTheWhiteMan New member 13/9/02 #4 תודה אבל הבאסה שקניתי מכנס חדש וחולצה חדשה ועל הפעם הראשונה אחרי שנים זה לא קרה לי נדבק לי זפת על הכול זה כזה חרא
תודה אבל הבאסה שקניתי מכנס חדש וחולצה חדשה ועל הפעם הראשונה אחרי שנים זה לא קרה לי נדבק לי זפת על הכול זה כזה חרא
K KillAllTheWhiteMan New member 17/9/02 #5 הורדתי את הזפת!!!!!!!!!!! שמעתי טרפנטין ושפשפתי טוב וירד הזפת יש!!!!!!!!!!!!!! תודה לכל מי שניסה לעזור
הורדתי את הזפת!!!!!!!!!!! שמעתי טרפנטין ושפשפתי טוב וירד הזפת יש!!!!!!!!!!!!!! תודה לכל מי שניסה לעזור