זפת

nycny

New member
זפת../images/Emo18.gif

ההליכה לים כילדה תמיד הייתה מלווה בסחיבה של חצי מהצעצועים בבית. דליים, כפות, מילון ואבטיח חתוכים בקופסא, שמיכות וצווחות על לב השמיים. חלק משמעותי מהעניין היה המתקן עם הנפט והחול שאמור היה להוריד את כל גןשי הזפת שהיו נדבקים אלינו (וזה אף פעם לא עזר) היום הים חלק ובטוח. לא ידבק אליך כלום גם אם תתפלש עמוק. איפה כל הזפת? התאדה? נמכר לרוסים? טבע? תודה

גרי רשף

New member
תקלה..הנושא יטופל!../images/Emo22.gif

בחוף דדו בחיפה, העיריה דואגת להביא חול לשפת הים עם תחילת עונת הרחצה, לאחר שסערות החורף סחפו את החול דאשתקד והותירו אותו עם לב שבור של חול בלי אבן.. כנראה שמייד לאחר מכן, דואגת העיריה לרפד את החוף בזפת ובמדוזות, להנאת הקייטנים. בנוסף, לשחקני המטקות מצטרפים בעלי טרקטורונים ורוכבי סוסים, כך שהציבור יוכל להנות מאווירת האינתיפדה: כדורי גומי בעיניים + רכב ישראל ופרשיו.

מוגג

New member
אז השמועה לא נכונה? |ינשוף|

שהמדוזות אכלו את כל הזפת? זיפת...
ומישהו יודע לאן נעלם הינשוף שלי?
מי ייתן על כך את הדין? מי כאן החולצה החדשה?

גרי רשף

New member
בינתיים תסתפק ב-../images/Emo118.gif../images/Emo22.gif

כנראה ש-
אכל אותו, או ש-
העלים אותו, או שאולי עשו אותו על ה-
והפכו אותו ל-
, והותירו אותנו עם
: איזה
..

trilliane

Well-known member
מנהל
אני רוצה לדעת על איזה חוף מדובר!

ואם אפשר אבוא אליו גם אנוכי... חוף בלי זפת? לא בתל אביב/הרצליה והסביבה כנראה. נכון שבחופי ת"א לא הייתי כבר 3 שנים בערך, אבל עד הפעם האחרונה כולל, אני לא זוכרת הליכה אחת תמימה על החוף שלא לוותה בכתמים שחורים ודביקים על כפות רגליי. אם אני הייתי מגלה חוף בלי זפת אני חושבת שהייתי מסתכלת סביב לחפש את החמור הלבן... מפתיע שחוסר זפת מטריד מישהו, אבל את יכולה לישון רגועה: הזפת לא הלך לשום מקום. היא איתנו, כנראה לתמיד, ותוכלי לקפוץ לחופים, לזפת את רגלייך להנאתך ולהיזכר בילדותך.

trilliane

Well-known member
מנהל
הממממ... אולי שווה לנסות את החוף?

אני לא כ"כ בן אדם של ים, ובחיפה הטיילת היא לא ליד החוף (הטיילת השווה לפחות) כך שיצא לי להיות בחוף עצמו, על החול, פעמיים בסה"כ... אני לא אוהבת להיכנס לים בשעות היום - מאז ומעולם הייתי טיפוס של בריכה. אני טיפוס של ים אחה"צ או בערב/לילה - להסתכל על המתרחצים האחרונים ולנשום את הרוח של שעות הערביים, לזות בשקיעה, לטייל על קו החוף, לנבור בצדפים, או לשבת בלילה עם שמיכה על החול ולבהות בגלים. אה, וגם קומזיץ, כמובן. בחיפה יש מקומות תצפית טובים בהרבה, והים רחוק, אז לא ממש יצא לי להגיע עד לשם...

גרי רשף

New member
אכן, חסרונות רבים לטיילת של חיפה../images/Emo22.gif

חניה בשפע ובחינם, אין כביש ראשי בסמוך, מאחור- הר הכרמל (ולא חומת המלונות של תל אביב), טיילת באורך 2 ק"מ, חוף פתוח שממשיך דרומה לכיוון עתלית (כ-10 ק"מ) ללא מכשולים מעשה ידי אדם, ו..אפשר לפגוש אותי לפעמים. מה להביא- מדריך שימושי לקייטנים: שעות הבוקר המוקדמות הן השעות של הפנסיונרים. מי שמגיע בשעות אלו שיצטייד בדודה זקנה או משהו דומה להליכה לאורך החוף. שעות הבוקר המאוחרות הן השעות של המשפחות. להצטייד בכובע לילד ובכסף ("אמא, תקני לי ארטיק..") שעות הצהריים הן השעות של בני הנוער. להצטייד במטקות ובחבר´ה. שעות הערב הן השעות של חובבי המנגל ושחקני השש-בש. להצטייד באביזרים מתאימים. שעות הלילה הן השעות של הזוגות.. להצטייד בבן/בת זוג, ובמכונית עם מושב אחורי מרווח.

למעלה