זפטה בראש

עמי a

New member
זפטה בראש

ויקטור זפטה זכרו את השם. עונת המלפפונים החלה כמידי שנה עולים שמות שבדרך לחיפה לך תדע מה נכון ומה לא הנה חלק מהשמות שהוזכרו עד עכשיו באתרים הגדולים ובעיתונות: חימוביץ גנון בן יוסף עומר גולן רוסו עידן טל יובל אבידור בלם מפרטיזן בלגרד באיץ, וויקטור זפטה מריבר פליט אני מעריך שיזרקו מעל עשרים שמות שמתוכם אולי חמישה יגיעו נחכה ונראה מי אמין ומי לא. כאחד שעוקב אחרי זה הופתעתי מאמינות היחסית של וואן נעקוב

שחיפה תפסיק לעשות מעצמה צחוק ותוריד את השם

הזה מרשימת המועמדים, עצם זה שאמרו בחיפה שהם מעוניינים בו כבר הוציא אותנו בדיחה.

Olympic Hero

New member
מה הבעיה שלך?!

אח''כ אתם יושבים ומתלוננים על זרים ברמה של אנדרסון(שאגב, גם הוא הגיע מאלופת ברזיל!) מכבי חיפה מתיימרת לחזק את הקבוצה, עד כדי כך שיעקב שחר מעוניין לפתוח את הכיס מעל ומעבר(משהו שהוא לא עשה קוברו) ולחזק את הקבוצה בצורה שתשדרג אותה. ואתה משחק אותה אדיש. אם זפאטה באמת יבוא זה יכול להיות משהו חסר תקדים. הרבה זמן לא ראינו בארץ קשר עם כ''כ הרבה כישרון. אני אפילו מוכן לסלוח לו על זה שהוא מגיע מריבר(
)

ועכשיו אתה כבר עושה מעצמך צחוק...

נתחיל בזה שאני לא רואה את יעקב שחר שם את הכסף הנדרש, נמשיך בזה שאני לא רואה שחקן הרכב בקבוצה שמופיעה לפני 60 אלף איש מדי שבוע בא לליגה של של 2000 איש בכל משחק. השחקן הזה שווה כמה מיליוני יורו תעשה לי טובה. אנדרסון זה סיפור אחר לגמרי, הוא בניגוד אליו בקושי שיחק בקבוצה, והמחיר שלו היה איזה 300 אלף דולר. נראה מה יקרה. לפי דעתי הם עושים מעצמם צחוק כמעט כמו יאמר שרצה שבקהאם יבוא לנתניה.

עמי a

New member
אני איתך

זה לא מעשי אולי שיך תאורטי אם יהיו קולאוטי ורוסו בסגל שאז מספיק בוקולי ועוד שני זרים ולא נצתרך חמישה זרים ואז אפשר לקחת תותח בשווי של שלושה אבל שוב זה לא מעשי למה שיבוא לפה. לגבי אנדרסון הוא דוקא כן שיחק ואני גם חושב שהוא לא רע אלא לא יתאמץ להשתלב אני לא התפלא אם הוא ישתלב בארופה

Olympic Hero

New member
מכבי חיפה כבר הביאה שחקנים יקרים ונחשבים

אדינולפי הוא דוגמא מעולה. ולמרות זאת, הוא בא כמו מלך. הכל שאלה של כסף. גם דויד אגנסו בא לבית''ר. בניגוד אליך אני כן מאמין שחיפה יכולים, והם צריכים אפילו, לפתוח את הארנק ולהביא חיזוק בדמותו של זפאטה כי הוא בדיוק מה שחיפה זקוקה לו.

תזכיר לי כמה אדינולפי עלה? גם דויד אגנסו

וגם בואטנג וגם לרואה וגם פרננדס לא נראה לי הגיעו לחצי מהמחיר של השחקן הזה. בYNET פורסם שלוש מיליון יורו המחיר שלו, שזה לא כולל שכר אני מניח. אם הוא יגיע לחיפה אז בקהאם יגיע לנתניה, הזמן יגיד.

Olympic Hero

New member
גם חיפה דורשת על מגרלשווילי חצי מיליון יורו

זה לא אומר שהוא שווה את הסכום. זורקים מספר ראשוני גבוה וככה נוצר מו''מ. אני לא יודע עד כמה שחר מוכן לפתוח את הכיס שלו, אבל במקום לוותר על כל שחקן עוד לפני שהמו''מ מתחיל, תהיו אופטימים. יש אנשים בקבוצה שרוצים להביא את הבסט בשביל מכבי חיפה.

יש הבדל גדול אח שלו...... מגרלשוילי הוא חתול

בשק שבגלל משחק שתיים טובים באירופה רוצים אותו לא יותר, למרות שאם הוא ילך אני מאמין שעוד יתגעגעו אליו למה אין כאן מישהו יותר ראוי בעמדה שלו שהוא ישראלי אבל לא חשוב, ואילו זפטה הזה שחקן הרכב בלא פחות מאשר ריבר פלייט שכל שלו זה גולאסו, והוא הגיע אפילו לנבחרת ארגנטינה.....

Olympic Hero

New member
אני יודע טוב מאוד מי זה זפאטה

ובכל זאת אני מאמין שחיפה יכולה לעשות מאמצים כדי להביא אותו.

Olympic Hero

New member
הרכש של חיפה צריך להתבסס סביב שחקן אחד

עידן טל - ברגע שאתה מביא אותו אתה יודע איך לבנות קבוצה. יש מספר שחקנים שחיפה חייבת להביא חוץ מטל:בלם וקשר שמאלי מחו''ל(רצוי בלם אירופאי וקשר מדרום אמריקה. הבלמים האירופאים הרבה יותר אנטלגנטיים וחכמים. והקשרים הדרום אמריקאים הרבה יותר טכניים). נאור פסר, עידן סרור, ולא הייתי מתנגד לראות את עזרן שהרשים אותי העונה בכל פעם שהוא שיחק.

עמי a

New member
פסר ודנין

הם אפשרות טובה סרור ילד ולא ניראה לי שיש לו אופי של שחקן שיצא מימנו משהו. ראינו מה יצא מבלמים ארופאים כמו בלאנצוק וקוזניצוב. אני עדין חושב שאנדרסון שחקן עם יכולות שלא ישתלב ולא יתאמץ מספיק. גם אולרה שחקן אכותי עם אופי שברירי שנפל השנה. מצידי שיביאו בלם מהודו וקשר מעירק רק שלעזאזל נצליח איתם

Olympic Hero

New member
סרור מאוד מזכיר לי את עידן טל

באופי(להזכירכם טל נחשב לילד נצחי עד לפני שהוא למעשה פגש את רוני לוי) ובעיקר במשחק. הוא משחק עם הרבה לב והמון חשק למשחק. השילוב של סרור עם רוני לוי צריך להיות מעניין לדעתי.

ב-ynet כבר כתוב שזפטה לא יגיע

``עקב מחירו 3 מיליון יורו`` עומר גולן זה לא מי שמתאים לדעתי רק עידן טל ואם כבר חלוץ ישראלי אז אוהד קדוסי! ועוד קשר גילי ורמוט!

dor1111

New member
לא נראה לי שהוא יבוא

מחיר גבוה מדי והוא שחקן ברמה גבוהה לא נראה לי שרע לו בריבר ואם הוא ירצה אני בטוח שהוא יכול למצוא קבוצה באירופה. קודם כל חיביים להחזיר את עידן טל,אין ספק שהוא רוצה לחזור לישראל השאלה היא הכסף, האם בית"ר או חיפה יציעו מספיק כסף כדי שהוא יחזור אני מקווה שאחנו ננצח במאבק. ושחקנים שיכולים להיות תוספת נחמדה הם: עמרי אפק, שחקן מאוד חכם והוא גם אוהד חיפה אני מאמין שהוא יכול לתרום, כמו שאבישי אמר גם אני מחזיק מעידן סרור שחקן 50-50 קלאסי. גם עזרן שחקן שבהחלט יכול לתרום. ישראלביץ', פשוט שחקן תענוג אבל עושה רושם שהוא נהנה בכפר סבא ואין לו כוונה לחזור. בלם אירופאי, חיבים אבל חיביים שחקן חיזוק ברמה גבוהה בעמדה הזאת. קשר התקפי זר ברמה גבוהה. קשר אחורי זר. כמובן ששלושת הזרים זה במקום מסודי,דירסאו(שהוא בסימן שאלה) אנדרסון ואלוארה. וצריך כמובן מגן שמאלי עם מגרשווילי עוזב

eran 89

New member
זפטה, אם יגיע יכול להיות אחד הגדולים שהיו

ויהיו פה. פעם הייתי עוקב אחרי הליגה הארגנטינאית והוא היה באמת ברמה גבוה מאוד. אני מאמין שאם הוא יגיע זה יהיה עקב פציעה שהוא עבר שהורידה לו את הערך או משהו כזה. בכל מקרה, אמן שיגיע. נראה אם שחר יצליח לגייס כספים מכל מיני מקורות שונים או שיסכים להשקיע סכום גדול.

למעלה