זעקת המיליונים

זעקת המיליונים

אני עוצם את העיניים מניח לגוף שלי להיסגר ולמחשבות שלי לנדוד,הן נודדות למקום מוכר,מקום שרק אני מכיר בקיומו,מקום שאני שונא,אני לבד,לבד כאן,ולבד בעולם,לבד בלב לבד במוח,לבד בכל מקום,כל הזמן,מאז שאני זוכר,לבד עם המשפחה,לבד עם החברים,לבד בחדר מלא אנשים,לבד כשאני מתעורר,לבד כשאני מגיע לבסוף אל החשכה,לבד בזוועה שלי,אני לא רוצה להיות לבד,מעולם לא רציתי להיות לבד,אני שונא את זה,אני שונא שאין לי עם מי לדבר,שונא שאין למי לטלפן,שונא שאין מי שיחזיק לי את היד,שיגיד לי שיהיה בסדר,שאין מי שיחלוק איתי את התקוות והחלומות שלי,אני שונא שכבר אין לי תקוות וחלומות,שונא שאין מי שיגיד לי לא לוותר,שיבוא יום והם יחזרו אלי,שונא כשאני צורח,צורח אל תוך ריקנות,שונא שאפחד לא שומע תצרחה שלי,שאין מי שיעזור לי ללמוד להפסיק לצרוח,יותר מהכל רציתי להיות קרוב לאדם אחר,להרגיש שאני לא לבד,ניסיתי המון פעמים,להרגוג את הבדידות שלי עם אישה,וזה אף פעם לא הצליח,היינו קרובים,אבל עדיין הרגשתי לבד,הן הרגישו את הבדידות,וזה גרם להן לרצות להתקרב עוד יותר,וכשהן ניסו,ברחתי או עשיתי משו שהרס את מה שהרגשנו זה כלפי זו,כשאני רוצה לרוץ מהר אני יודע,ותמיד הייתי טוב בלהרוס דברים,אף אחת לא תדבר איתי היום!האחרונה,היתה היחידה שגרמה לי להרגיש כמו שרציתי להרגיש,אף פעם לא הרגשתי ככ טוב כמו איתה,וכשהיא הציעה לי את עצמה,נכשלתי,והכישלון דחף אותי להרסנות,הרסתי אותה,הרסתי אותי,הרסתי אותנו,הרסתי את התקווה והעתיד שלי..איבדתי את עצמי...לילה טוב אנשים,ממני איש שאולי יקפוץ מהגג..

חסיד8

New member
נגעת לליבי

אני במצב דומה לשלך ומי כמוני יודע שזה ק ש ה במלוא מובן המילה אבל אם אתה מחפש עם מי לדבר אני פה..יש לי מסרים.תהיה בקשר אם אתה מעונין

איש יקר ------^

דע כי מי שלא תהיה והיכן שלא תימצא לעולם אינך לבד איתך אל מרום לעד.יהודי אינו לבד לעולם:) כיוון שה' משגיח על כל אחד ואחת בהשגחה פרטית,ואפילו בנוגע לפרט פרטים של חייו.וכשם שאתה חש בבדידותך רבים כמוך מזדהים עם הרגשתך רק שאתה בשונה מהם יודע להביע זאת.הדגשת שיש לך משפחה ועל אף אם אתה מצוי בנוכחותם אינך איתם בפועל ממש( זה רצונך, והחלטתך משום שהכל טמון בכח המחשבה אם תרגיש בודד תהיה בודד אם תחשוב שכל מכריך איתך ומשפחתך לצידך לא תחוש בחסרונם. ואז תוכל לשדר זאת.דע כי בכל אדם טמונה המעלה המייחדת אותו ואין הוא נושק לשלמות על אף שירצה בכך..הכר במעלותיך אין לי ספק כי הן רבות.ההבדל היוצא הוא שיש לזכור במוח ויש להחדיר בלב לחוש את הדברים האמן בכך שיש סביבך חברה משפחה ידידים מכרים אוהבים וגם אנו כאן לצידך חברי הפורום היקרים:) יתכן וכל הנ"ל הם אינם מביעים זאת באופן נחרץ כפי שאתה בע"ה ודאי תפגין כלפי סובביך(ילדך משפחתך אישתך בע"ה.).אני מניחה שחווית חוויות שגרמו לך את התחושה הנ"ל איני יודעת מה הכח היוצא מתוך דבריך אך בהחלט כל סיבה שלא תהיה ניכר כי כאבך רב אתה חש בבדידות ועל אף שכעת אתה מצוי במצב מיוחד בתנאים מיוחדים שאינך רואה את הטוב והנגלה או כפי שקראת לזה:"בדידות" הרי טבע הטוב להיטיב ובוודאי שניתן לאדם כוחות מיוחדים להתגבר גם על הקשיים המיוחדים,ולמלא שליחותינו בעולמינו והוא להרבות אור בעולם,ודווקא מתוך שמחה וטוב לבב מנוחת הנפש והגוף אנו איתך איש יקר הייה חזק:) נחושה בדעתה בשעה של מחשבות

את צודקת! וממש אהבתי את מה שכתבת.

רק הערה קטנה... אין כזה דבר טבע הטוב להיטיב ביחס להנהגת הבורא לברואיו כיוון שא`א ליחס לו את המושג טבע. הרי הוא יצר את הטבע . אלא יותר נכון יהיה לאמר שמדרך הטוב להיטיב. (הערתי רק בגלל שדבריך היו כ`כ מושלמים וחבל שלא יהיה מדויק עד הסוף..) המשך יומטוב אבריוואן:)

כיוונת לדעת גדולים ממני

בס"ד וכאמור בהתיחס להערתך הברוכה חלילה שלא ישתמע מדברי דברי כפירה . אכן המשכילים יבינו:) בשורות טובות ישועות ונחמות.

מה נפלא הדברים אשר קראו עיני.

שמח ליבי ויגל כבודי בראותי דברי טעם אלו נכתבים שחור על גבי מסך, עד אשר לרגע דימיתי לראות את משלי או מישהו מהחבר`ה מעבר לפינה, בכיכר העיר, קורא לצאן הקדושים לחזור אל רוען.

למעלה