זעקת געגוע

זעקת געגוע

לזעוק געגוע לטעם שפתי פותה טבולות בניחוח מהביל של נוזל תשוקתה סדין שצבעיו מתחלפים על פי תנועות גופה החושק בצבעים עזים ואנו נופלים חבוקים,רוטטים בתנועות פתולות גונחים אהבה.

גל ים..

New member
מתגעגעת אל פאריז שלי ושלך..

תמיד ידעתי שאחרי הקיץ יבוא הסתיו איתו השלכת הצהובה ירוקה והחצב והנחניאלי ישירו על אדן החלון בקצב של טנגו של סוף מסיבה... תמיד ידעתי שאחרי הסתיו יבוא האביב נרוץ אל הים נאסוף צדפים נבנה ארמונות ונשתולל כילדים... חולמת על פאריז שלי ושלך שאנזליזה וערמונים מול האח עם כוס קפה ומעט ריבה.. ועוד מעט שוב תתחלף העונה סתיו וחורף וקיץ ואביב כמו בכל שנה ורוצה לשמוע את בטהובן מנגן את הסימפונייה הלא גמורה.. פאריז שלי ושלך עם נפוליאון וג´וזפין וגני ורסאיי בתמונה קטנטנה.. וכל כך מתגעגעת אל שאנזליזה ואל מוכרת הערמונים בפינה.. גל

גל ים..

New member
שושו אני מתה על פאריז...

פאריז עיר האורות והקסם... פאריז של שער הנצחון וג´וזפין ונפוליאון.. קח עוד קצת פאריז במתנה... מואההההה נשמה גל

גל ים..

New member
ורוצה לזעוק ברחובות פאריז...

ורוצה לזעוק ברחובות פאריז שאוהבת אותך עד שישמעו באלסקה הרחוקה עד כמה התגעגעתי להיות שוב איתך.. לנשום את ריח גופך לחבק את ידך הגדולה ולנשק עוד פעם את שפתותיך במלוא העוצמה.. ורוצה לזעוק בפאריז שלי ושלך בשאנזליזה או בדיסני הקסומה שידעו בכל כיכר כל ילד וילדה... שהתגעגעתי להיות שוב בזרועותיך חבוקה... וכשהלילה ירד יעטוף את העיר הריקה אביט אל עיניך ואדע עד כמה אהבתי את לילות פאריז איתך גל

חן (*_*)

New member
געגועים

הגעגועים אליך יוצרים חלל המייחל לאושר והיא שחיפשה להתמלא בך צוללת להיסחפות רגעית כמהה למילה טובה שולחת לך אותות אהבה מחכה לקשר כמו תינוק המצפה בגן לאמו- שתבוא בזמן והיא רצתה להיות לך לאוהבת ואהובה והיא רצתה בכמיהה שלך ליניקה, לאחיזה, למימוש האהבה. ואתה... רצית אותי כמו פנטזיה כמו אגדה וגם... אני

פנטזיה-זה יין../images/Emo8.gif

רציתי לגמוע דדה בשקיקה ללטף שיער ראשה בסערה לינוק מגופה,התסס.. נסחף אל ריחה הנודף מסערה אל הפנטזיה,הניצבת זקופה היישר מול עיניי במרחק יריקה..

למעלה