זעזוע מוח- כסיבה להתקפים

זעזוע מוח- כסיבה להתקפים

היתכן שההתקפים באו כתוצאה מזעזוע מוח שעבר לפני ארבע שנים? כשהיה ילד עשה בדיקת :mri והיתה תקינה. הפעם התוצאה:בבדיקת התהודה המגנטית-mir נכתב:אסימטריה מינמלית,חלקית של ההיפוקמפי- הצד הימנידק במעטובאופן חלקי לעומת הצד השמאלי.האם זו הסיבה להתקפים הנוראיים? האם יתכן שהשינוי הוא מהזעזוע מוח?

חייםלוי

Member
מנהל
שאלה כזאת כדאי לשאול את הנוירולוג

בשרשור שיהיה ביום חמישי.

רוני 260

New member
יכול להיות יש אפשרות כזאת אני לא

רופא אבל ידוע לי על מישהו שעבר תאונה וקיבל מכה בראשו ולאחר כמה זמן קיבל התקף

הערה לרותי

אני מתקשה לקרוא את המשפט שלך "להתקפים הנוראיים", את אולי מדברת על התקפי לב?

להקשיב ,לקבל , לאהוב ,-ובמקום הרע י

אני מתכוונת להתקפי אפילפסיה -וכן אצל עומר הם נ ו ר א י י ם ,האם אתה מתקשה לקבל/ להבין /שיש אנשים שמתייחסים להתקפים אחרת ממך ?!? אני מאמינה שלהקשיב ,לקבל , לאהוב ,-ובמקום הרע יבוא הטוב,,,,,

רק אל תשלח אותי ל,,,,תרופות,,,,

העיווטים ,המראה של חוסר השליטה בחיים-אדם יפה-תואר ,תמיר ונאה הופך למסמורטט,המחשבה שזה ה,,,סוף,,,ליפול לרצפה מגובה שני מטר ,לרעוד בכל הגוף-כשהראש נחבט לקרקע-העניים מתגלגלות,הפנים מכחילות-הקצף מהפה-הפחד שהפעם לא יצא מזה-זה בעיני איום ונורא-אנא אל תדון אותי-אל תשפוט אותי,,,אני מייחלת לימים שקטים,שלווים ויפים ,,,כמו שידענו,,,כמו שהכרנו,,,

התיאשתי, ואולי אני טועה.

מלבד הקצף , הכול מוכר. הסיכוי לשפעם הוא לא יצא מזה, אפסי . הסיכוי לאיזון גדול מאוד. אין ספק שזה מאבק תמידי, אז את מוכנה אליו? זה קצת מצחיק , שאת ניבהלת מתרופות, בפורום שכולנו חיים מהם. להבין וליעץ, הפך לדון ולישפוט, מוזר. או שאת סתם דרמתית כאן.

למעלה