זנות זה אונס

זנות זה אונס

קשה להפריד אותם נושא נושא רצף האירועים הפנדמנטליסטים מכל הגזרות מציאות אחת לנו החיים בעולם של אות על אותיות תיאורטית נתווכח קצת עד יעבור זעם (או "כל הטירוף הזה" > כפי שכתבה כלעוד") בזמן שאסאד יורה עדאל אימאם יכנס מאחורי סורגים בזמן הקפה של הבוקר בתחנה מרכזית ימשך שירות הלקוחות כרגיל הומלס נוסף יקפא למוות בלוינסקי כשיקחו לו את האוהל עדכונים בראש צלול העולם יכניס אותנו לפרופורציות נשים ישמיעו את קולן אנחנו נעשה אומנות השמש תזרח, לא תעמוד בגבעון צעד צעד אל הדלת ומשם לעבודה ה12 לחודש זה היום אתסלי טמניי?

אז את הסוף לא הבנתי :) אבל לא ממש מסכימה

אני מסכימה איתך שזנות היא,גם, סממן של שליטה גברית של עולם שמחפיץ נשים... אבל יש הבדל בין זה לבין אונס אפשר להתווכח על "בחירה חופשית" וכמה הזנות היא בחירה של האישה.. וועדיין ישנו הבדל הוא לא גס... וכמובן שאפשר לראות בזנות סוג של "אונס גברי" אבל זה אונס מטפורי אישה שמישהו חודר לגופה בלי שתרצה.. שמישהו פולש למקום היחידי בעולם שהוא אך ורק שלה... אין כאן שום מטפורה ושום דמיון. אונס זה אונס. יש המון קווי דמיון. אבל ממה שאני שומעת מנשים שעברו אונס... כל השוואה תעשה עוול גדול זו דעתי שבוע נפלא ומלא קסם

כלעוד

New member
פועל יקרה, יוצאת

מהטקסט שלך: "אנחנו נעשה אמנות", להמלצה
לספר רוחני אדיר משנה חיים "דרך האמן", של ג'וליה קמרון. התיזה הבסיסית: אנשים רבים הם אמנים חסומים בתחומים השונים: שירה, ציור, ועוד. עבורם ועבור הפלנטה כולה יהווה שחרור האמן החסום הילדי שבתוכם, ועשיית האמנות שלהם בפועל - ריפוי אדיר, חיוני ומופלא. בספר פורשת המחברת שהיא אשה מפורסמת בכל העולם, גרושתו של הבמאי סקרסוזה, שיטה ייחודית ומעשית איך לעשות זאת. 2. זנות זה אונס של העוסקים בה, קריירה אובדנית,כפויה וטראגית, חולי אישי וחברתי. להוציא מקרים בודדים אולי. 3. כל הבאלאגן שמסביב, ע"פ אמונתי הדתית האישית בס"ד אלו הם סימני ביאת המשיח. חשיפת כל הטינופת הנסתרת, מהפכים, ואירועים קוסמיים, שכולם מעידים כי הגאולה כאן. אנחנו בדרך החסידית מאמינים שמשיח כאן, כל שנייה עומד להתגלות, וחיים בהתאם לכך: מחוייבים לשמחה בכל מצב, ולעשיית טוב ואהבת ישראל מוחלטת. ובעיקר להיות אנחנו עצמנו דבקים בהשם ומצוותיו, שתמציתן הידועה היא "ואהבת לרעך כמוך" - כדי שכשהוא בא - נפגוש אותו מוכנים!
למי שלא מכיר את זה זה נשמע שיא ההזוי. אבל לדעתי האלטרנטיבה של המציאות החיצונית לא פחות הזוייה. אז בחרתי להאמין כך.

שאלה-

והיא באמת מתוך רצון לשמוע אותך ודעות שונות משלי... ואני אתעקב על עניין הזנות- איך תסבירי שזה המקצוע העתיק בעולם? רחב הזונה? יש משהו במקצוע הזה... יש הרואים בו התגלמות הפמניזם. אם אישה עוסקת בזנות כדי לממן את לימודיה. האם זה אונס? האם עדיין בקלות נכנה זאת כקריירה אובדנית? חולי אישי? אני גם חושבת שזה מקצוע בזוי. אבל למה בעצם?

כלעוד

New member
שאלתך מעניינת מאד, אך האמת שאיני בקיאה כלל

בנושא בהיבט האמוני-דתי שלו. אוכל בהזדמנות לשאול. בהיבט הפסיכולוגי-פסיכיאטרי-סוציולוגי-אנושי יש לי מעט ידע שקראתי וראיתי. אני חושבת שהמקצוע בזוי משום שכמעט כל העוסקות בו עושות זאת לא מבחירה אמיתית. אלא מסוג של חולי שבאופן רוחני נוכל לכנותו: "בור בנשמה". ואז הן הופכות מסכנות יותר, וסיכוייהן להיחלץ מהבעיות שגרמו להן מלכתחילה להידרדר - הופכים אפסיים. החולי שאני מדברת עליו הוא אישי להן, וחברתי. הן בור ביוב של תחלואי החברה. בחברה בריאה ותומכת תעלם כמעט לחלוטין לדעתי הזנות, בטח זו הכפויה והנרקוטית. חברת נפש שלי עסקה במקצוע זה והידרדרה מאד, אך הצליחה לצאת מזה. אני רואה את הצלקות בנשמתה. למשל: שאינה מסוגלת ממש לקיים קשר רומנטי עם גבר, כי איכשהוא רואה בגברים קליינטים. וזו רק דוגמא קטנה. והיא מעולם לא היתה נחלצת מזה לולא עזרת הוריה, שמימנו לה טיפולים, גמילות, שיניים, רכב, דירה, ומה לא, שנים ארוכות, עד שעמדה איכשהוא על רגליה. וגם היום היא נתמכת רווחה ופגועה נפשית ופיזית. יתכן שיש בודדות שבוחרות בכך, אולי גמו קסוויארה הולנדר שהיתה נימפומנית? אבל הרוב פשוט נופלות למה שהוא גיהנום חי עלי אדמות. וזה בלי שום קשר לדת. וכך גם זנות גברים ונערים. כל זה לדעתי. ומאד בקצרה. ונכון שלעבדות יש צורות רבות, וגם סדנאות זיעה ישראליות אינן רצויות, אך עדיין, הן פחות הרסניות ומסוכנות ונוראיות ובלתי הפיכות. אני אישית לא רוצה שאף אשה תעבוד בזנות. וכשנערות מידרדרות לזה השם ישמור, - נשמתי בוכה לאלוקים שיושיע.

הי

1. תודה, נראה אם יש בספרייה כאן 2. כל מילה בסלע. התשובה שלך לנושא הבחירה רהוטה ומצוינת כנ"ל 3. כתבתי הודעה מתוך תסכול על הבריחה מהמציאות בדפוסים שונים. אמונה בעתיד טוב יותר ועשייה יומיומית נקראת ככיוון מצוין ההשפעה בפועל של דת איסלמיסטית על אימאם למשל תתבטא בכליאתו בגלל הצטיירותו בקולנוע המצרי כשחקן מתירני בעל ביטוי מיני ניסיתי לחבר בין |זונה| זכרנקבה כל גוף- מחופצן כותבים? שנאנסת בעבודתה כחלק מהבעייתיות במקצוע ללא זכויות או הגנה החיבור עם |הפרת זכויות| על בסיס דיעות קונצנזוס ובניית מציאות שמושפעת ממה שהתקשורת מדווחת, או יותר, לא מדווחת האחריות האישית לשאת את הקול (לפחות בעניין ההדרה) יש לה משקל נוסף בהקשר שהבאתי - מצד אחד העיוורון התיקשורתי לחבר בין אירועים שמתחוללים במציאות לבין ההסלמה בעניין תפישת האישה. צניעותה או זכויותיה במרחב הציבורי והפיכת המרחב הציבורי לגברי. צעד נוסף להשפעה דתית על הקונצנזוס, בעניין מיניות וזכויות (אימאם כדוג' מבחוץ והזנות כמעגל אונס הבחירה) ואמנות? בעיקר כי זה קונפליקטים ותסכול כל הכבוד לך על כל עשייה בפועל

למעלה