זנב

באלי7

New member
זנב

יצאנו הרדיו הבירה ואני לחצר............ וכך סתם משום מקום התישב לו..יצור עוקצני על גבי בדיוק במקום שאין גישה לשום אבר קונביציולני למחות על זו הפלישה ןאז......מתוך יסורי הפלישה עלתה במוחי{מופתע שיש כזה} היכן ?????? הזנב????????? ןההיתכן שזהו מחדל אבולציוני היתרונות כה רבים ומגוונים בשטח הבראיות במקום כל התרסיסים שרק עושים חור באוזון וחור בכיס הזנב יעיל גם כנגד היתוש המנומר יחסים ....... הביבי סיטר האולטמטבי אפשר לדבר ולדבר והילד קשור עד שיעלה עשן בניד לקניות ממש חויה מישוש ב3 מימדים למקדים חווית ליטוף שרק השמים הם הגבול לחיזור: ערס..קישקוש נועז רומנטי.קישקוש בצורת לב לזה שאינו יודע..קישקוש מקוטע פוליטקה..ההצגה הכי טובה בעיר שיקשוק ה 120 .....יכלתי לקשקש עוד הרבה אבל הבירה אזלה ולא נשאר סימן לגירוד ןתוקם לאלתר ועדת חקירה לחקר פשעי האבולוציה

שרונהה

New member
מחדל אבולוציוני??

לא מחדל אבולוציוני אלא גיוון בטבע. במקום זנב לנו יש שיער. וככל שהוא ארוך יותר הוא יכול לשמש לרוב הדברים שהעלית. לגירוש היתוש - קשור שערך לזנב סוס למישוש וליטוף - כנראה שלא חווית את החוויה של שיער נערה ארוך מלטף את כל גופך..... לחיזור - "אם רק תרצה אבד עצמך לדעת....אז רק בצמתה תבחר כחבל התליה..." לפוליטיקה - זו עדיין תהיה ההצגה הטובה בעיר רק לביבי סיטר אין תחליף......... שרונהה

magy

New member
הפסקנו להתייחס אל תמונותיו

חלקנו הגדול גם לא פותח אותן. איך זה מתקשר לפורום חמישים פלוס? איזה לקח או הבנה , הומור או כל תוכן אחר יש בהן? ........לבאלי ואלוהים פתרונים. אין לי כלום נגד תמונות מגיל 18 ומעלה....אם יש בהן איזו אמירה הומוריסטית. אבל בגבולות הטעם הטוב ולא הפורנוגרפיה. וכולנו, בגילנו, יודעים את הגבול בין משהו אירוטי-אמנותי....ופורנו. את בודאי מבינה על מה אני מדברת........

ישRאל

New member
באלי תתעלה קצת על עצמך אני בטוח,,

שעם קצת מאמץ אתה תצליח הרי אתה אדם אינטליגנטי לא-כן? תתחשב קצת בריגשותיהם של אחרים ואל תיתחבא אחרי המחשב , שלך באהבה ישראל,, אבל,,מישהו יכול להגיד לי היכן ברבורה לבנה??

באלי7

New member
רדי אל העם...רוזנת../images/Emo153.gif

ושמעלים את מחירי הלחם נשארו רק "העוגות"

לרדת אל העם.........

אני מתוך העם אז לאן לרדת......מתחת לאדמה ????? יש מעלית למרכז כדור הארץ ולא ידעתי ?????? האמת?????? לא אוכלת הרבה לחם וגם לא עוגות. שומרת על פיגורה !!!!!! מכירה רק ירקות...פירות.......גבינות...יוגורט.

זנב...אוי וי

באלי יקר ... מנית יתרונותיו של זנב מאחור... ולא חישבת חסרונותיו... פתח מסויים באחוריים שם צריך לחתוך במספריים כי אצלו הזנב מהחור שבתחת בדיוק מתחת למתניים והשני יותר גבוה שבעתיים ואת המכנסיים לא רק באורך לפעמים צריך לקצר אלא גם מאחור... יש לחשב היכן למקם את החור.... אז איזה מזל אבינו שבשמיים שנתת לגבר אבר בין הרגליים...ולא זנב בנוסף...

שילה1

New member
איב..טעית אולי בפורום?../images/Emo8.gif

ואולי כדאי לשמור מעט על טעם טוב?

באלי7

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

לא רוצה להישמע שובניסט..... אבל אופיני לאישה{לא לכולן} לחשוב על התועלת או החסרון שבחידוש במשקפי האופנה ובקש לאבינו............. חיב לראות את תגובתך למשיח עם זנב אבל אהבתי את היקר חן חן

מה קורה לכם 50+ אין לכם חוש הומור?

השיר היה יצירה ספונטנית עם הומור למה שבאלי כתב על הזנב ....

שרונהה

New member
../images/Emo45.gifלאיב עמית

ידוע שחוש ההומור והצחוק הם סגולה לבריאות טובה ולאריכות ימים. שרונהה

RUTYAN

New member
באלי, איב וכל מי שהבין את התמונה

בתוספת הכתוב, תגידו?... החמצתי משהו?... לכל אדם יש איזה שהוא חור בהשכלה, הרי אי אפשר לדעת ולהבין הכל, נכון? אז בקטע הנ"ל כנראה שאין לי חור בהשכלה יש לי בור... אני אוהבת אותכם אם גם אתם אוהבים אותי אז אנא פרטו לי על מה מדובר? הומור? סטירה? רמזים ביניכם? ואלה אני באמת אטומה? אתכם הסליחה... רות

שרונהה

New member
RUTYAN אין קשר

על פי הבנתי רותי, אין קשר בין התמונה לבין הכתוב... חברי הפורום לא אוהבים את התמונה....... לשיטתם של החברים כאן: כתבי כל העולה בדעתך....... אבל תמונות? צריך לצנזר!!! תקנו אותי אם אני טועה שרונהה ט.ל.ח מתנצלת מראש אם טעיתי........

באלי7

New member
לא חור אף לא בור......../images/Emo41.gif

כניראה יקירתי אצלך זה חור שחור שכידוע בולע הכל.....ולא מובן למדע אבל יום יבוא....וגם את תביני אמן

למעלה