זמר ישן..............

שקדי

New member
זמר ישן..............

זהו שיר ישן על אניטה וחואן והשושן פרח עם החוחים הם שייכים עכשיו למלאכים אניטה לחואן חיכתה אך הוא איחר לקטוף את רימוני אהבתה גביעי שפתיה הוא עוד לא שתה פתאום הקיץ תם אך לא ייתם סיפור אהבתם זהו כל השיר הוא שייך לחלומות שיש לאנשים שאיחרו לפרוח באביב שלא למדו את שפת האוהבים ההם שלא נולדו בזמן אבל איזו אניטה מחייכת בלבבם אותו חואן אותה האהבה פתאום הקיץ תם אך לא ייתם סיפור אהבתם נתן יונתן ולמה השיר הזה מנקר בראשי כל הבקר????????

אני מתאהבת ישר שמתנגן לי השיר

מקפיצה לך אותו למעלה. עכשיו הוא כבר מתנגן לי יחד עם הגשם הכבד ששוטף את הזכרונות.

שקדי

New member
כדאי לך להזדרז אחותו..............

כי נתן יונתן כבר נורא קשיש.............

magy

New member
לנתן יש את האניטה שלו.....

מי חיפש את גולדה.....איבדתי אותו בשרשור.... לא מצאתי אותה צעירה.....רק ביוגרפיה.........

magy

New member
היום תבלו בלעדיי.....

אני מקוררת מאד.....ורוצה לשכב....במיטה..... אין לי כח לשבת מול המחשב.... אם לא כואב לי הגוף, סימן שזה לא שפעת??????? לוקחת כל מה שנהוג. כדורים, ......שותה .....וכו.........כו....כו...... לא עוזר.....זה צריך את הכמה ימים שלו.....

זהבוש

New member
חבירה מנהלת תהי בריאה מאחלת../images/Emo39.gif

לך רפואה שלמה, אני מבינה שבאיזור שלך גשם שוטף אז באמת הזמן הכי טוב לשכב בתוך שמיכה חמה עם כוס תה או מיחם תה ולהבריא בכייף מהיושבת בנירובי ונהנת כל הזמן מכל מה כותבים בפורום במיוחד ממילות השיר האחרון שציטט שקדי "אניטה וחואן" איך שאתה שומע את השיר אתה מרגיש צורך לשיר וכמובן להתאהב . תמשיכו כך .

מירה.

New member
לכל אחד יש "אניטה" בלבבו ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

לכל אחת יש איזה "חואן". ולמרות שהשמות משתנים, הנעימה נשארת... לפעמים הזמן לא מתאים, לפעמים העיתוי גרוע, לפעמים נזהרים שלא לשבור מסגרות. לפעמים באמצע החיים מתאהבים עד כלות, לפעמים אפילו שזה הדבר הכי "נכון" לעשות, פשוט לא מעיזים. הפחד משתק, או אז נשארים עם המוכר, הידוע, הבטוח, היציב... ומנסים לשכוח את החלומות שיש בלב. אפשר לחיות ככה... זה לא נורא, להסתתר מאחורי מסיכות אטומות. לעטוף את עצמך בשכבות מגן ולשכוח. מירה. ו....תודה על קבלת הפנים החמה. את העוגיות הבאתי לכולם.

למעלה