אריאל זילבר
בתור חלק מהמחנה הלאומי אני בהחלט מתנגד לזמר ההזוי הזה
אני חושב שכדאי לכולם לראות שוב את הכתבה "שובה של נורית גלרון" מערוץ 10, יש לינק לזה כאן בפורום. נורית נשאלה על ידי הכתב לגבי פוליטיקה, היא אמרה בעצמה שבעינייה שירים לא יכולים לשנות שום דבר, ובכלל - שדעתה הפוליטית לא חשובה. אני ראיתי די בסלידה את המעשה של רוג'ר ווטרס כאן, בעיניי עצם ההופעה שלו ביישוב נווה שלום (ולא נכנס כרגע לסוגיות פוליטיות) היא בעייתית ולא מקובלת, אני הייתי מבטל את כל העניין לאחר שלא הסכים להופיע בפארק הירקון בת"א, שעל פי מיטב ידיעתי הוא מקום שנמצא די בקונצנזוס של החברה הישראלית ובכלל בעולם. לא ציפיתי ממנו להופיע בקרית ארבע, אבל בעיניי כל העניין הזה של נווה שלום וגם של מה שהוא עשה בגדר הביטחון הוא בעייתי מאוד. באשר לנורית - "אחרינו המבול" נפסל לשידור בגלי צה"ל בשל מהומה פוליטית זעירה שהוא עורר באותם הזמנים. זכותו של כל אמן להביע את דעתו, יש כאלה שעושים זאת באופן חריג וקיצוני יותר (לדוגמה: אביב גפן, דיוויד ברוזה וכו'). אני מצליח לאהוב את נורית למרות שאני מניח שביני לבינה יש הבדלים אידיאולוגים עצומים, דווקא בגלל ההתרחקות שלה מפוליטיקה. בישראל כמו בישראל, אתם יכולים לקבל פוליטיקה 24 שעות ביממה בכל מקום אפשרי. דווקא כאן, במה שקשור למוסיקה, אפשר לתת לנו קצת על החיים שביננו, פחות מה שאנחנו רואים בטלוויזיה, וזה מה שהיא עושה ברוב הזמן. מקווה גם שתמשיך ככה