Witchcrafts
New member
זמני הגיע... ../images/Emo107.gif
הזמן חולף מהר, במיוחד בתקופה שלקחתי בה חלק למעלה מחצי שנה ואשר הכילה בטלה אין סופית, ללא מחויבויות ובלי לחצים. כמו זו שיש בעמק, רק עם גבולות; תקופה שמטרתה העיקרית היא להנות ולפצות על כל הסבל, האימה והמחסור בשעות השינה שנגרמו עקב תריסר שנות הלימוד בכלל, המבחנים, הפרויקטים, המתכונות והבגרויות בפרט. במילים אחרות, מדובר בתקופה שבה כולנו רוצים לשהות לנצח נצחים – בין סיום ביה"ס לבין הצבא.
אבל, מי כמונו יודע שיש דברים בלתי אפשריים (אחרת, חייו של המכשף היו קלים יותר, סרח היה מצליח לממש את איומיו וסניף היה הופך למיליונר) – תם עידן החופש שלי. ובקיצור: החל מיום ראשון הקרוב אני הופכת לרכוש צה"ל (או, כפי שנוהגים לכנות זאת בפמ"א, גם אני אשא את התואר הספק מפוקפק ספק מכובד "Dog of the military")~! טרם ידוע לי מה יהיה תפקידי בצבא, כך שאין לי מושג אם לאחר הטירונות אשאר בניהול (אני מאוד מקווה שכן). עד שיהיו התפתחויות ולשם המטרה הנעלה של שמירה על הפורום ודאגה לכם, "מצאתי" את הבייביסיטרית הכי־הכי שתוכחל ביום חמישי. אתגעגע לשהות שלי פה, לוותיקים יותר ולוותיקים פחות, לחדשים, לאלה שהצטרפו (אך המעיטו בכתיבה) ואפילו לשאלה שנמאסה על כולנו. חפרתי לכם מספיק, נדמה לי שאחתוך כאן. הֵי, זה לא שאעלם מהפורום במשך כל תקופת הטירונות. יקיריי, שמרו על עצמכם!
הזמן חולף מהר, במיוחד בתקופה שלקחתי בה חלק למעלה מחצי שנה ואשר הכילה בטלה אין סופית, ללא מחויבויות ובלי לחצים. כמו זו שיש בעמק, רק עם גבולות; תקופה שמטרתה העיקרית היא להנות ולפצות על כל הסבל, האימה והמחסור בשעות השינה שנגרמו עקב תריסר שנות הלימוד בכלל, המבחנים, הפרויקטים, המתכונות והבגרויות בפרט. במילים אחרות, מדובר בתקופה שבה כולנו רוצים לשהות לנצח נצחים – בין סיום ביה"ס לבין הצבא.