זמני אוכל

זמני אוכל ../images/Emo21.gif

כמה זמן בערך צריך להיות בין זמני הארוחות של תינוקת בת חודשיים? המרווחים בין הארוחות של 3 שעות אמורים כבר לעלות, לא?

ממש לא

זה יישאר שלוש בערך (בערך) לפחות עוד חודשיים. היא כבר לבד תגדיל את המרווחים, במיוחד כשיעלה המינון באופן משמעותי.

אמיתמי

New member
ממש לא חייב

יש כאלו שאוכלים כל ארבע שעות מרגע לידתם ויש כאלו שאוכלים כל שלוש שעות עד... גיל שנה כמעט. תלוי כמה אוכלים בכל ארוחה. לי נראה עדיף שתינוק יאכל כמות בינונית כל שלוש שעות ואפילו שעתיים וחצי, מאשר המון חלב כל ארבע שעות. עדיף שתהיה קיבה קטנה ולא מורחבת להמשך החיים.

האם מתכננת והתינוק צוחק ../images/Emo8.gif

מכירה את המשפט "האדם מתכנן ואלוהים צוחק"? אז כשמדובר בילדים, זה משתנה ל-"ההורה מתכנן והתינוק צוחק"... אין דבר כזה "אמורים" בגיל הזה. שלי בת ארבעה חודשים כמעט, ועדיין אוכלת לפעמים כל שעה וחצי ולפעמים כל ארבע שעות. בלילות היא לפעמים מתעוררת בחמש בבוקר לאכול, ולפעמים ישנה עד שמונה בבוקר. ממה ששמעתי מאחרים, זה נורמלי ולא צפוי. כמו שלפעמים הם ישנים הרבה במשך היום ולפעמים בכלל לא. ככה זה, הפתעות.

חלילה, לא התכוונתי שאני אגדיל לה את

המרווחים. היא בעצמה הגדילה אותם מעט אותם ורציתי לדעת האם זה נורמלי. תודה

מאיוש24

New member
למהגוני

יובל בת חודשיים כמעט. לפעמים אוכלת כל שעתיים-שלוש, לפעמים מושכת גם שש שעות (בעיקר בלילה). אם הילדה מתפתחת כמו שצריך, ערנית ומגיבה- אין סיבה לדאגה. תני לה את הזמן שלה. כמו שיש אנשים שאוהבים לאכול כל שעה, יש כאלה שאוהבים לאכול במרווחי זמן גדולים יותר. כשהיא תהיה רעבה, תאמיני לי שאת תדעי... :)

למרות ש...

לאחרונה היא מעט הגדילה את הזמנים בין הארוחות. אבל לפני כן היא הייתה נשנשנית, כלומר אוכלת כמויות קטנות כל שעה - שעה וחצי אז הרופאת ילדים אמרה לי לנסות להגדיל את המרווחים בין הארוחות לנסות לשחק איתה ולהעסיק אותה וכך היא תאכל ארוחות יותר גדולות ותגדיל את הזמנים בין הארוחות.

ממולדה

New member
העצה של הרופאה לא משהו

בריא מאוד לאכול כמויות קטנות על פני הרבה פעמים ביום. אם תאמצי את העצה של הרופאה, בעצם תגיעי למצב שהילדה רעבה מאוד-מאוד, ואז היא תתנפל על האוכל - מתכון בדוק לבליעת אוויר, גזים, זלילה מהירה מדי, אכילת כמות גדולה מדי, כאבי בטן, בעיות עיכול... בשביל מה? לא מתקנים מה שלא מקולקל

lulyK

New member
בן ה- שחודשים שלי אוכל כל שעתיים

פחות או יותר. בערב הוא ממש דוחס הרבה הנקות על פרק זמן קצר (לקראת הפערים הארוכים יותר בלילה).

למעלה