זמנים...

SaberTooth

New member
זמנים...

סופרמן גדל איפשהו בשנות השיבעים-שישים, לא
אז הסידרה אמורה להתרחש בשנות השיבעים-שישים, לא
אבל נראה כאילו היא מתרחשת בסוף שנות התישעים-תחילת המאה ה-21, המחשבים מודרניים, המכשור ב"לות´רקורפ" (תעשיות לות´ר) נראה מודרני, ועוד כל מיני פרטים.

מי אמר../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif

לפי מיטב זיכרוני, אני לא חושב שצויין באיזהשהו מקום מתי ובאיזה שנה קלארק גדל. לפי החווה והתיספורת של קלארק אפשר להניח שבאמת היא התרחשה בשנות ה-70´ אבל כל שאר הדברים לא מצדיקים את זה, ניראה לי שאין שנה שבה גדל סופרלנד. יכול להיות שבגלל שהסרטים נוצרו בשנות ה70 60 (לא זוכר בדיוק) אז זה נותן תחושה של אז

lily p

New member
סופרלנד? ../images/Emo29.gif

פרסומת סמויה למפגש שאתה מארגן?

חחחחחחחחחחחחחח.... ../images/Emo168.gif

מה לעשות, מרוב שאנשים טוחנים לי את המוח ("אני לא יכול בתאריך הזה" "תעשו בסופי שבוע!") זה כבר נידחס לי למוח, אז במקום סופרלנד יצא לי סופרלנד

Rגמן

New member
טעות נפוצה.

הסדרה נוצרה בשנות ה60 אכן. אז כמובן שסופרמן גדל בסביבה שתאמה את רוח המקום. כל גיבור של MARVEL בעצם התאים לתקופתו. לדוגמא: קפטן אמריקה נוצר על מנת להלחם בנאצים. אין זמן מדוייק שקבעו להגעתו של סופרמן. אבל הם אכן עשו מספר טעויות גדולות בתסריט. סופרמן ולקס חברים? הם מעולם לא נפגשו. סופרמן הסרט לא מזכיר שוב דבר בקשר ללקס. עוד דבר מעצבן זו הקלות בהם מגיעים החברים לפתרון הבעיות של הסדרה. כל תהייה בקשר לדברים המוזרים מסתכמים במישפט אחד של שאלה ואז קביעת התשובה. נו טוב, אני מניח שזה ככה שיש רק 30 דקות להעביר את הפרק.

Skiter

New member
לפי זכרוני.....

בשום מקקום לא מצויין זמן הגדיהלש לסופרמן.. כי למשל תראו הסרטים נראים בכאילו הם בשנות השמונים... ולואיס וקלארק בשנות התשעים אז נוצר הרושם שסופרמן גדל בשנות השישים - שבעים.. אבל לדעתי זה אל חייב להיות ככה..

green lantern

New member
חחח שנות השבעים... זה טוב

אז"ש... סופס´ נוצר בשנות ה30 סוף שנות ה30 ליתר דיוק שנת 39.. הוא נקרא אקשן קומיקס... הרעיון של סמולוויל הוא שלהראות מה היה קורה עם סופס´ היה נער בשנות ה2000 אגב הוא נחת בשנת 88 בגיל 3 בסדרה

mishmesh

New member
לא מדויק.

הוא נחת ב89´ בגיל 5
והיום, בשנת 2001, הוא בן 17.

אז למה לעזאזל... ../images/Emo168.gif

1. כתוב באתר של ערוץ 3 שהוא בן 14 כרגע
2. למה מרתה (אימא של קלארק) אמרה שהם מצאו אותו בגיל 4? ובכלל, שחושבים על זה, איך מרתה וג´ונתן יוכלו לקבוע את הגיל של קלארק??????????

mishmesh

New member
תשובות:

1. כי הם אידיוטים
שלחתי להם אי-מייל על זה, אבל לא נראה לי שהם יטרחו לקרוא אותו... 2. היא אמרה שהוא בן 5
והם לא יכולים לדעת בן כמה הוא בדיוק, אני מניח שהם פשוט שיערו...

למעלה