זמנים משתנים

להגיב לכל דבר

צריך להגיב לכל דבר פחדן יקר שלי. אם בנאדם חושב על הנצרות זה לא כדי להיות רשע או מניאק. מה אתה רוצה ממנו, שיסתיר את המחשבות שלו? שלא יחשוב? במקום להשתפן תתמודד עם הלבטים האמיתיים שחבר`ה מעלים.

נצרות? איפה?

אין שום קשר בין מוסיקה לועזית לנצרות. R.E.M לא יותר נוצריים ממשינה. עצם זה שהשפה היא אנגלית לא הופכת את השיר לנוצרי יותר. לגבי הפתיחות בנושאים מיניים. הנצרות שוללת מין כתאווה פסולה אשר על האדם להתנזר ממנה. היהדות רואה אותו כמסייע בקיום מצווה. אז מי יותר פתוח? נראה לי שאתה מתבלבל בין נצרות לתרבות מערבית סתם. אז תדע - אמריקה ונצרות זה שני דברים שונים.

זלדה3

New member
ארז חמוד

לא נראה לי שאתה יודע הרבה על הנצרות תגיד לי שיר של מדונה זוהי המסורת הנוצרית אולי התכוונת שהנוער נמשך יותר לגויים להיות כמו כולם להיות פרי מן לא להיות יהודי כזה אתה יודע מה היטלר חשב על זה ??? הוא החזיר כל יהודי למקומו הטבעי גם אם הוא שכח מזמן שהוא כזה והלואי שנזכה כבר לביאת המשיח ולגאולה האמיתית בקרוב ממש אמן

אוקיי..

אני לא מדבר איתך על מדונה..אני מדבר איתך מוסיקה כמו רוק וראפ.. ואני מכיר כמה ילדים מהסית ספר שלי שהלכו עם הסחף של הלהקה שהם אוהבים בחו``ל והתנצרו.אולי יענו בשביל להראות שהם אוהבים את הלהקה או שהם באמת רצו בזה..אני לא יודע ו...מני..כמה אתה טועה.. זה בדיוק קשור למה שאמרתי מקודם שדת גורמת לפעמים לבעיות ומריבות ומלחמות. ארז

זלדה3

New member
בחייך ארז

מה הקשר הגדול בין מוזיקה מערבית איזה שתהיה ראפ פופ רוק וכו לבין נצרות איפה הלהקות המובילות ןאיפה הנזירים עם הגלימות ? עזוב אותך מה זה הנצרות בלוף אחד גדול כבר האיסלם יותר קרוב ליהדות אז מה תלכו להתאסלם ??? לא כי זה לא ``אין `` לא במודה

הדס~

New member
חוזרי השאלה ביישובים

אני חושבת שאחת הבעיות ביישובים היא החינוך... ואני לא אומרת שהוא לא טוב. הבעיה היא שכאשר מחנכים ביישוב סגור המון פעמים ההורים מקלים על הילדים ולמשל נונים לבנות ללכת עם מכנס וכדו`. זו נהיית מעין נורמה ביישובים ללכת עם מכנס ובעת היציאה מן היישוב אם זה לצבא ואם זה לשירות לאומי הבנאדם נחשף לתרבות שהוא לא מכיר, הוא לא יודע איך להתמודד איתה ולכן המון בני נוער חוזרים בשאלה

למעלה