זמניים אחרים...

קורלציה

New member
זמניים אחרים...

היא...נו אז מה יהיה, אני אחכה לך עוד הרבה זמן? הוא...את יודעת...חששות, ספקות, את מבינה לא ? היא...הבנתי אתמול, אבל זה היה אתמול..צריך להתקדם. הוא...אני לא בטוח...את יודעת... היא...תפסיק להתפתל, רוצה או לא רוצה? הוא...תראי זה לא ככה, יש שיקולים... היא...בלה..בלה..בלה אני לא אחכה לתמיד אתה יודע? הוא...כן אני יודע............................... היא...אז ככה? זהו? זה כל מה שיש לך להגיד? הוא...אני מניח שכן...אני לא ממהר...

קוקו למה לי קשה לפצח אותך תמיד

מה קורה איש? מה קרה אתה תקוע בתחנה? רוצה לאחר את הרכבת? שפוךךךךך

*יערית

New member
"אוהבת" אולטימטומים.....

לא חושבת מוצאת שהוא מפספס משהו.. כל עיניני הרכבת למינהם חלפו להם כבר, מישרוצה לחיות בצל האיטי ועם הקצב שלו תרוויח ומי שרוצה הכל הקצב שלה ובלחץ של ..תאחר את הרכבת.. תצא מופסדת והוא ירוויח! אין דבר כזה לאחר רכבת....זה שייך למושגי רכבת ישראל מה גם שתמיד יש רכבת אחרת אחריה

קורלציה

New member
לפחות תנסה להיות נחמד...

מסתכל עלי במין מבט שכזה, צוחק על שערי, לועג על מאמצי, לא שומע מילה שאומרת,אני מנסה בדיחה, הוא כבר שמע, לא חושבת שאוכל לסבול עוד הרבה, למה אתה עושה זאת לנו, לפחות תנסה להיות נחמד, זה כבר יעזור,,,לפחות זה יתן לי אם מה לעבוד......מנסה כל כך רק להבין אותך, ואת אובססית הספה שלך,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,אתה מקשיב לי בכלל?????תסתכל עלי שאני מדברת עליך!!!הלוווווווווווווווו.

קורלציה

New member
נסוג....נעלם....

לתוך עצמי, לתוך ראשי, פניה, משתנים לי מול הפרצוף, תופסים צורה , אומרים אמירה, איך תסביר לה? בום!!! זו בטח היתה הדלת...

ophra

New member
קוראת אותך קורלציה....

את כל שלושת הפרקים... שוב ושוב ושוב ומנסה להבין לקרוא בין השורות לנסות לזהות מה מסתתר בין ה"...." שחוזרות על עצמן אחרי כל משפט ולא מצליחה השאלה הגדולה נשארת תלויה באויר למה???? למה זה כל כך קשה (לך) להיות נחמד להגיד מילה טובה להיפתח להתקרב לאפשר לה להתקרב אליך ואחרי השאלה הזו מגיעות עוד שאלות: האם באמת ככה טוב לך? להיות קר ומרוחק? (עונה בעצמי: לא יכול להיות, לא "קונה" כאן תשובה חיובית) האם זו היא, ואולי עם אחרת היית יותר נפתח? (ועונה שוב: אולי, אבל זה לא יכול להיות רק היא....) (אני יכולה להמשיך, אבל זה מתחיל להיראות לי כמו חדירה מוגזמת מעט לרשות הפרט....) מקווה שיהיה לך יותר טוב מקווה שתצליח לאהוב ולהיות נאהב עם אשה (אהבה בין אב לבת היא נפלאה, אבל היא לא "במקום") מרגישה (איכשהו) שבפנים בפנים אתה רוצה את זה והרי כשאתה רוצה משהו מספיק, אתה משיג אותו, נכון???? אם יורשה לי - מנסיון אישי - להסיר את המחסומים האלו זה לא קל, זו אפילו עבודת פרך לפעמים, אבל זה שווה כל רגע של מאמץ!!! (דומה קצת למאמצים שאתה כן מכיר, נכון?
) רק טוב....

למעלה