זמן in-Play[´הדבר-הבא´]

זמן in-Play[´הדבר-הבא´]

הוחלט שבזמן אמיתי הפרק הראשון יהיה משחק של 4 שעות אמיתיות. כמה זמן-משחק יעבור ב24 שעות זמן אמיתי אלה?

evil me

New member
מה זה השטויות האלה?

זמן זה זמן. שמעתי שמועות על הדיון הזה.... כמה מטופש-שעה היא שעה ולא שתיים או ארבע. אני לא מבין למה זה עלה ולמה זה בדיון.

לא היית בדיון, אל תפריע

לא היית בדיון (ובדיון הבא לא תהייה בלי רשימת תמיכה), אל תפריע. הדיון עלו טיעונים לכאן ולכאן. אישית - דעתי כדעתך, אך היו כמה וכמה שרצו אחרת. הדיון פתוח - וכל בעל דיעה - מוזמן להביע דעתו.

evil me

New member
לא מספק!

התשובה שלך לי לא מקבילה לתשובה שהיית נותן לכל אחד אחר שהיה שואל אותך ואינו אני. אני כועס על היחס שלך. לא הייתי בדיון אך נציג שלי היה שם והעביר לי את המידע. אם רק דיונים סגורים נחשבים אז שוב אתה סותר את עצמך (שקיפות? דיון בפורומים פתוחים?) אתה לא רוצה לדבר על זה? למה העלת את הנושא? למה אתה מנסה לסתום לי ספציפית את הפה? אני מוחה!

יופי, ילד בעייתי.

יופי ילד בעייתי. תמחה, תהייה פרובוקטיבי, תצעק. ממש בוגר. אף אחד לא מנסה לסתום לך את הפה, ואף אחד לא מנסה להחביא דברים מאף-אחד, או לסגור דיונים מפניו של אף-אחד. ספציפית אתה, בהערתך האחרונה: >כמה מטופש-שעה היא שעה ולא שתיים או ארבע. >אני לא מבין למה זה עלה ולמה זה בדיון. אתה משתמש בשפה בוטה ומעליבה, אתה לא מגלה הקשבה או הבנה כלפי שאר המשתתפים (שכן טרחו לעבור הסמכה). קיבלת את המגיע לך בדיוק. רוצה שינוי? ...אנחנו דור מזויין! ...סתאאם. רוצה שינוי? - נסה לפעול אחרת, וראה מה יקרה.

למעלה