``זמן 5 `` רבאק...תראו מה קורה פה בפורום....כאילו הזמן פסק מלכת.....אהההההההה B-p
ש שי33 New member 26/3/01 #1 ``זמן 5 `` רבאק...תראו מה קורה פה בפורום....כאילו הזמן פסק מלכת.....אהההההההה B-p
י יערית New member 26/3/01 #5 שמחה לדעת שאתה כאן... אבל לי נשבר להיות כאן.. מתרוצצת מדף לדף,משעמם לי, מיציתי הכל.. ביי ושלום ליום החדש שלפנינו.. לילה מקסים(מחפשת את הקסם שבו) יערית
שמחה לדעת שאתה כאן... אבל לי נשבר להיות כאן.. מתרוצצת מדף לדף,משעמם לי, מיציתי הכל.. ביי ושלום ליום החדש שלפנינו.. לילה מקסים(מחפשת את הקסם שבו) יערית
A avitalp New member 26/3/01 #3 השתכללו, עאלק..... כל תגובה ``מקפיצה`` את הודעת המקור לראש הדף....... חסל סדר כרונולוגי.... מנסים לבלבל את האוייב..... יפעתתתתת מה זה?????
השתכללו, עאלק..... כל תגובה ``מקפיצה`` את הודעת המקור לראש הדף....... חסל סדר כרונולוגי.... מנסים לבלבל את האוייב..... יפעתתתתת מה זה?????
י יפעת* New member 26/3/01 #6 אני חפה מפשע זה נפל עלי כרעם ביום בהיר, בואו פשוט ננסה להתרגל, זה דווקא דיי חכם אם חושבים על זה, ככה ההודעות החשובות יקפצו למעלה כל פעם (סתם מנסה למצוא את הטוב בכל דבר)
אני חפה מפשע זה נפל עלי כרעם ביום בהיר, בואו פשוט ננסה להתרגל, זה דווקא דיי חכם אם חושבים על זה, ככה ההודעות החשובות יקפצו למעלה כל פעם (סתם מנסה למצוא את הטוב בכל דבר)