זמן של שיתוף.....
לילה, כמעט כולם ישנים.....רק יוסף ער
. ג'קי אני מקווה שאתה כאן
בא לי ככה לשתף אותכם בכמה דברים, מרגיש שהרבה זמן לא כתבתי כאן מהמקום האישי שלי. זוכרים את הבחור שסיפרתי לכם עליו לפני כמה חודשים, שנפרדנו, חזרנו, שוב נפרדנו ושוב חזרנו ושוב נפרדנו....וחזרנו. לפני שבוע נפרדנו הפעם זה החלטנו ביחד עם המון אהבה והבנה בוגרת שכך זה לא יכול להמשיך - תהיה הסיבה אשר תהיה, היא לא משנה כרגע. להיפרד מתוך בחירה אני חושב שזה לא קל. אומרים שאם רבים אז יש כעס שמסיט אותנו מחווית הכאב העמוקה. אך ברגע שיש השלמה עם הפרידה ויש הבנה שזה אכן לא הולך לעבוד כמו שזה ברגע זה - זה מקל באופן משמעותי את כאב הפרידה, את ההיסטריה שיש לפעמיים, יש כאב, יש עצב, אך הוא ...הוא לא שולט. אז נפרדנו והמשכנו לדבר כל יום, וגם נפגשנו, וכשאנחנו ביחד אנחנו ביחד במלוא המובן בחג הסוכות נסענו ביחד לצפון ברכב שלו, ובנסיעה הייתה נגיעה פה, נגיעה שם, ואחר כך SMS לאורך כל החג, והבעת אהבה מפה עד להודעה חדשה, פשוט קשה לנו להתנתק אחד מהשני. ואז עלו שאלות מה אנחנו עושים, אמרנו יאללה נזרום עוד פעם, אז זרמנו התקרבנו ושוב היה ריחוק. אז הבנו שאין טעם, בסוף אני עלול לכעוס עליו כלכך שהוא מתקרב ומתרחק, ולמקום הזה אני לא רוצה להגיע וגם הוא לא רוצה. אז החלטנו שאנחנו משחררים. בסופ"ש האחרון הזמנתי את כל החברים שלי (14 במספר) אלי הביתה לסופ"ש של רוחניות, מדיטציות, אהבה, והרבה שמחה ואוכל. היה מדהים, היה כייף, היה פשוט סופ"ש שכולו טוב. זה קצת הרחיק מחשבות כאלה ואחרות מראשי. אז עברו עליי יומיים - ראשון שני - שדיי הייתי מוצף בהם, הייתי בתוך זה, שיחררתי, בכיתי, כאבתי, צחקתי, שמחתי, שיחררתי. בחרנו לא לנהל קשר יום יומי, זה מבלבל את שניינו, אמרנו שאנחנו לא רוצים נתק מוחלט, אנחנו באמת באמת אוהבים אחד את השני. אך אהבה לא תמיד מספיקה בשביל לבנות מערכת יחסים, טובה, הרמונית ומאוזנת. כן, אני יודע שיש עליות וירידות - אך צריך שניים לטנגו נכון
. אין ספק שמקשר לקשר לומדים דברים על עצמנו, וזה מחזק במקומות מסויימים, משחרר ממקומות אחרים, נפתחים לדברים אחרים שלא הכרנו, וכמובן מישהו שיכול להיות חבר מאוד מאוד מאוד טוב - בעצם זה לא כזה מובן - אך הוא בנאדם מדהים. אנחנו דואגים אחד לשני, הוא מחזק אותי ואני אותו. אז אני שלם מאוד עם הבחירה שלנו ועם ההבנה שזה לא יעבוד. אני מאמין שזה מקל על הכאב והקושי, לא ממהר לשום מקום אחר. מה שהכי חשוב לי כרגע, זה למנף את עצמי מבחינה תעסוקתית ורוחנית. אני מסוף החודש הולך להנחות בבית האגודה בנחמני את הקבוצה "b-gay" זוהי קבוצה חברתית, שבה נפגשים חברים וחברות מהקהילה ודנים בכל מיני נושאים. אני מאוד שמח שפנו אלי מהאגודה, שמח שאני יכול לתרום. אני פותח קבוצה ל"מודעות גאה" להומואים הרוצים לעבור תהליך קבוצתי ובו בזמן אישי. הקבוצה תדון בנושאים אישיים ובנושאים שאני אביא לתוך הקבוצה. עבודה קבוצתית היא מאוד מאוד עוצמתית, אני אוהב לעבוד בקבוצות, יש דינמיקה מאוד טובה מעניינת ומאתגרת. זה משהו שהרבה זמן רציתי לעשות.
וגם פותח קבוצה בביתי למדיטציה ודימיון מודרך. אתם מוזמנים כמובן
. פתאום מוצא את עצמי פנוי לעשות כלכך הרבה דברים למען עצמי, למען הרצון שלי, השקעתי המון בקשר האחרון, אני לא מצטער על שום רגע. אך עכשיו אני רוצה לעשות למען עצמי. יחד עם הכאב ותחושות הגעגוע ממשיכים הלאה. זהו, שיחררתי . אני כאן, מי שער....... תודה שאתם כאן. יוסף.
לילה, כמעט כולם ישנים.....רק יוסף ער