זמן פנוי

oranit

New member
זמן פנוי

לאחרונה יש לי זמן פנוי והייתי רוצה לנצל אותו ,האם ידוע לכם על משהו מעניין ?תחביבים ,אני יודעת שזה אינדוידואלי אבל אתם יכולים להציע ואני אבחר במתאים לי . תודה רבה

תחביבים וחיות אחרות

הי אורנית, ברוכה הבאה השאלה שלך באמת קצת כללית מידי. נסי למקד: כמה זמן זה פנוי (ימים? שעות?) לכמה זמן צפוי שיהיה לך זמן פנוי (שבועיים, שנה) מה את אוהבת? פעילויות ספורטיביות, קריאת ספר שקטה בבבית? את מעדיפה משהו שיכלול אנשים אחרים או רק את עצמך? יש לך כישרון כלשהו שאפשר לפתח? ציור, סיפור סיפורים, ריקוד, בישול איזה אמצעים עומדים לרשותך מלבד זמן? דירה, כסף, את ניידת.. מה אהבת לעשות כשהיית ילדה והיה לך זמן? מה רצית להיות כשתהיי גדולה? ואולי שאלת השאלות - זה חייב להיות תחביב? אולי משהו התנדבותי שיעזר גם לסביבה ולקהילה? קישה

orit1/

New member
ידוע לך על טי-צ´י?

אני רוצה לברר על טיי-צ´י ,ידוע לך איפה אפשר ? התחלתי ללמוד נגינה ,אני קוראת ,לומדת אבל עוד ,,,,כרגע אני חופשיה עד אשר אמצא עבודה ,אני אוהבת לרקוד,

באיזה אזור

לי ידוע על טאי-צ´י באזור הצפון, במידה ואת מדברת על אזור אחר, אז הרבה זה לא יועיל. בכל מקרה אם תרצי פרטים על אזור הצפון תכתבי לי ל

shonshon5

New member
יש לי רעיון אדיר ופרודוקטיבי! ../images/Emo62.gif

לאחרונה התרכזו בביתי ה-מ-ו-ן גרביים בבלגן נוראי. אין לי סבלנות ומוטיבציה לסדר אותן בזוגות. מה דעתך להרים את הפרוייקט? ובכלל - למישהו יש רעיון איך למנוע מזוג גרביים תואם להפרד בתהליך כביסה+ייבוש? תודה, אבי

גלי®

New member
משחילים אותן בטבעת פלסטיק , שקונים

בכל ג´אנק סטור , ובא לציון גואל ... עושה מלא רעש כשמכבסים , אבל ....

© DrorZi

New member
אני צריך אותו, אפשר לקבל ../images/Emo35.gif

שלום כולם, סתם עברתי פה, וזה הצחיק אותי אז עניתי. אם קורה ויש לי זמן פנוי אני משחק עם אפסילון (החיפושית שמופיע אצלי בכרטיס האישי) זה אחרי שהצלחתי לסיים את כל השיעורים (סטודנט למדעי המחשב) ללכת לחדר כושר להשקיע בזוגיות ולאכול (קורה ושוכחים עם כל כך הרבה דברים)....
דרור זי, אני בכלל מפורום רכב...

../images/Emo32.gif הי דרור

אולי נכיר לאפסילון את מתילדה - לבנה, 1981 של אחת מחברות הפורום שלנו -אפסילון פנוי? בחרת אותו קטן כרצונך? קישה נ.ב. לא להרוג אותי - מגיע גם לה למרות הצרות שהיא עושה לאחרונה

למעלה